torstai 20. joulukuuta 2012

Ukan syntymäpäivä tänään.

Ukalla on tänään synttärit. Mummeli sen muisti. Ukka täyttää seittemän vee. Ja meidän Mummeli tietää. Eikä se väärässä ole nytkään. Siksi se toi Ukalle kukkasen. Tää on semmoinen, jota ei tarvii kastella.


Ukka ja Hallahelinä pullahtivat maalimaan saman päivänä seittemän vuotta sitten. Sillon Ukasta tuli Ukka. Ukasta piti tulla Ukki, kun toisesta isosta isästä tuli Vaari. Pakko meidät oli toisistaan erottaa toisen isoisän kanssa, kun kumpikin on Kari Antero. Kaimat siis. Piti tulla Kari-Vaari ja Kari-Ukki, mutta sitten puhumaan päivän vanhana opittuaan Hallahelinä vääntäytti Ukin nimeksi Ukka. Ja siitä lähtien Ukka on ollut Ukka. Ja tietenkin Naruskan Ukka. Ihan niin, kuten tuolla blogin ekasivulle kerrotaan.

Siiton seittemän vuotta nyt. Valehtelijan luku. Mutta Ukka ei valehtele.

Onnea Hallahelinälle ja tietenkin Itelle!

Tukikohasta synttäriaamukahvia ilman konjakkia nautiskelemisiin tähän.

4 kommenttia:

 1. Onneksi Olkoon Ukalle "tasavuosista".Kukka on LOISTAVA kaikin puolin .kyllä Mummeli osaa kuvata.

  Hyvää Joulua Teille sinne loistavaan kesäpaikkaan ja koittakaa tareta sillä Naruskahan on tunnetusti Suomen kylmin paikka.

  Jouluterveisin Pirjo ja Vesa Rysäkylästä

  VastaaPoista
 2. Oikein mukavaa syntymäpäivää täältä etelästä! Naruskalle pitäisi päästä, yli kymmenen vuotta, kun siellä on viimeksi käynyt. Lapsuuden kesiä siellä tuli vietettyä ja hyviä muistoja saatua.

  VastaaPoista
 3. Onnea Ukalle oikein mahottomasti täältä Itärajalta Ilomantsista! Mie oon Ukan kanssa saman kuun lapsia, mulla tuli 14.pvä tätä kuuta täydet kuuskymppiset!
  Eilen kun kurkistin postilaatikkoon niin jo hups oli lohi uinut sinne! Sitä sitten vähän lämpimästi halasin ja laitoin kylmimpään koloon jääkaapissa ja sitten se lähtee kanssani matkalle Kymenlaaksoon jonne laina-autolla ajellaan Matin kanssa ja vietetään perinteinen mökkijoulu tyttöjeni kanssa!

  HYVÄÄ JOULUA UKALLE JA MUMMELILLE SINNE NARUSKAAN JA ONNEA UUTEEN VUOTEEN
  KIITOS LAHJASTA!

  VastaaPoista
 4. Tukikohdan väki kiittää kiitoksista ja kumartaa. Kiertäkää jänöjussit ja muut metsäneläimet kaukaa matkoillanne ja ajelkaa muutenkin turvallisesti. Mekin hurautamme joulua edeltäväksi viikonlopuksi lapsosten ketterien luokse tästä länteen.

  Joulunpyhiksi palailemme tänne Naruskan rauhaan, jota varmaankin on piisaamassa nyt, kun pyörimme pöydällä olevan pienen joulukuusen ympäri Mummelin kanssa kahdestaan. Ja Rihla kolmantena.

  VastaaPoista