maanantai 27. helmikuuta 2012

Paluupostia.

Heippa!

Kiitos Pitkäkorvametso-ohjeesta, joka valahduttaa veden kielelle ja eihän se niin monimutkainen välttämättä ole valmistaa, paitsi nyt tietenkin se "pitkäkorvametson" saatavuus ja miksikäs se ei sopisi syötäväksi myös pastan, tai riisin kanssa, siinä missä puikulaperunankin!

Kyllä se vaan niin on, että Naruskan ruoat, hakkaavat Ravintola Mammaroosan ruoat mennentullen, ainakin pizzojen osalta, mutta lieneekö tuo ihme, kun sain tammikuun alussa tietää karun totuuden, että ko ravintolankin keittiö, on ulkoistettu! ravintolahan sijaitsee Töölön Torin kupeessa ja kun niin on, söimmekin äidin 64-vuotisjuhlien kunniaksi erilaisia mammaroosan pizzoja, kun vanhemmat asuvat ihan sen naapurissa, niin oli kätevä tilata sieltä pizzat kotiin. Pitäisi järjestää niin, että kun kaikki, mammaroosaa arvostavat hesalaiset, pyrkivät sine syömään, heille pantaisiinkin lappu silmille ja lennätettäisiin yksityiskoneella Naruskan Retkeilymajaan, jossa sitten odottaisivat pitkäkorvametso ja -muut herkut ja päälle ruoansulatuslenkki, sauna ja jälkiruokaräiskäleet! operaation jälkeen, hesalaiset, varmasti näyttäisivät pitkää nenää mammaroosan ulkoistetulle keittiölle, toteaa!

Eräs, joka nyt jo esittää tilauksen, että seuraavan kerran, kun sitä mahdollisesti tullaan Retkeilymajaan, niin saisi olla pitkäkorvametsoa, eli Matti


Ukka saa aika paljon erilaista palautepostia. Välillä kehutaan ja välillä haukutaan pystyyn. Aina tekee yhtä hyvää. Selekäänsäkin kun on tottunu saamaan, niin siitäkin menee turpa virneeseen. 

Totuuden nimissä ja onneksi voi sanoa, että yhtä pystyynhaukkumista kohti tulee aina vähintään kaksi lussamerkkistä. Tässä edellä oleva on yksi niistä, joka jää lussalle ja reippaasti. En niitä yleensä julkista, vaan nielen kalkit ja karkit, mutta tämän pistän kuitenkin näkösälle. Siihen on parikin syytä, jotka nekin kerron. Siten pelisäännöt, jos sellaisia on, tulevat selviksi.

Tämän palautteen lähettäjältä on kirjallinen suostumus siitä, että saan palautetta käyttää. Toinen asia on se, että tällä Matilla on erityisasema Ukan kavereista siinä, että hän on täysin sokea. Tukikohdan asiakkaana hän on ollut toisen myös sokean kaverinsa kanssa pariin otteeseen. Pojat vain ovat tilanneet parina jouluna tänne majoitukset ja ruuat valmiiksi ja tulleet joulunviettoon. Ja mikä erikoisinta, he ovat matkustaneet tänne julkisilla kulkuneuvoilla keskenään ilman näkevien apuja. Jouluruuhkajunissa siihen temppuun eivät pysty kaikki näkevätkään.

Ukka ja täällä muutkin eivät voi kuin ihailla sitä, että Matti surffailee netissä kaverinsa kanssa paremmin kuin suurin osa näkevistä. Ja Matti päräyttelee sähköpostilla kuulumisiaan vähintään kerran kuukaudessa. Ja tekstit ovat selevää kuin läkki. Ja kaikilta elämänaloilta.

Yritämme pitää Matin jatkossakin tyytyväisten asiakkaiden ryhmässä, koska en halua noin terävän kynän piikkiä pyllyyni. 

Toteaa Ukka Tukikohasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti