tiistai 7. helmikuuta 2012

Liity Ukan blogiin!

Ukalta ovat muutamat immeiset sähköpostilla ja puhelimella tiedustelleet, miten "pääsee" liittymään tähän blogiin jäseneksi. Kun en tietenkään tiennyt, niin heitin pallon Kasperille. Sieltä tulikin ohje, jonka on laatinut tai ainakin tarkistanut miniänplanttu Emma. Hän on monen muun asian lailla ekspertti tässä asiassa.

Ukalla on toivomus, että tänne liittyisi mahdollisimman paljon porukkaa, jotta voisin lopettaa synkät yksinpuheluni. Voitaisiin porukalla vääntää asiasta kuin asiasta tai sen vierestä, kun kommentoittaisiin. Tänne saisi ja saa tulla palautetta. Tuleepa miinusta tai plussaa, se ei haittaa. Opiksi ja ojennukseksi kaikki palaute on. Hullullekin.

Esipuheen jälkeen sähköpostissa tullut ohje:


1. Luo Google-tili täyttämällä lomake tällä sivulla:  https://accounts.google.com/signup?hl=fi 
2. Kun Google-tili on luotu, mene Naruskan Retkeilymajan blogiin:  http://naruskantukikohta.blogspot.com/ 
3. Blogissa oikeassa sivupalkissa löytyy kohta "Liity tähän sivustoon" --> KLIK
4. Aukeaa valikko, jossa on kolme kuvaketta (eli vaihtoehtoa, minkä palvelimen tileillä sivustoon voi liittyä): valitse Google
5. Kirjaudu sisään täydentämällä kenttään Google-tilin sähköpostiosoite
6. Ei muuta kun kommentoimaan! :)

Kun Google-tili on luotu ja Naruskan blogin lukijaksi liitytty, tulevat päivitykset näkyviin myös menemällä sivustolle www.blogger.com ja kirjautumalla samoilla Google-tunnuksilla. Täällä näkyvät myös muut blogisivustot, joihin on liitytty lukijaksi. Helpointa on varmaan kuitenkin kirjautua sisään Naruskantukikohta-sivun oikeassa yläkulmassa olevasta "Kirjaudu sisään" -napista.

Terkkuja!

Emma

Siitäpä repikää. Tukikohasta oottelemisiin tähän. Niin ja kiitos jo liittyneille tuestanne.5 kommenttia:

 1. Tervehdys sinne Naruskalle. Mukava on seurata Naruskan elämää näin virtuaalisesti. Kyllä meitä lukijoita on vaikka aina ei palautetta tulekaan. Vastaustakin odottelen yhteen kysymykseen ;) (ks. 3.12.2011) terveisin Seija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelen, etten ole kommentoinut. Virhe on nyt korjattu, joskaan lopullista vastausta et saa vielä, kun kesä on vasta edessä...Sieltä se nyt löytyy männävuojen jutun alta.

   Poista
 2. Terve sinne kylmään täältä Rysäkylästä ja onhan täälläkin aika kylmä,mittari laskee jopa alle 10 miinuksenja se on täällä kylmää ja alkaa tulee jo tänne sisällekin kun noi eristeet on hiukan kehnonlaiset , ei tuo ilma paljon eristä. Kesällä viimeistään tullaan siihen naapuriin käymään ja ollaan 2 viikkoa yrittämässä sitä Naruskajoen isointa Taimenta jonka olet luultavasti nähnytkin,ainakin unessa ja pitäähän sitä marjaa ja sieniäkin ehtiä etsimään. .En tiedä muistatko ,mutta Lakkaa vai Hillaako se oli mitä ostettiin halvalla pari kesää sitten ,oltiin siinä Iivarin talossa lomalla.

  Terv Vesa ja Pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve!

   Se ei voinut olla muuta kuin HILLAA. Kylläpä minun muistilokeroistani, vaikka hatarat ovatkin, taidan teidän porukan löytää. Olitte tuolla yläpuolen Iivarissa, kun näitä Iivarin taloja on tästä molempiin suuntiin.

   On se Rysäkylä sen verran kaukana täältä, että siellä varmasti jo kymmentä miinusastetta ihmetellään, kun sitä ei ihan joka toinenkaan päivä siellä esiintyne?

   Tänne vaan kesällä uudelleen!

   Poista
 3. Tervehdys Ilomantsista!

  Myö täs mietiittii Matin kans, et ku se viime jouluinen reissu sammu siihen jänikseen, niin aateltii et jos nyt jouluna ois siel Kallelas vappaata nii voitais tulla sinne joulun viettoo!

  Onkos siel viel vappaata? Tai sit jos ei oo, niin voitais vaikka siin lähipäiviin tulla sinne Lapin maisemiin?

  Terveisin Tuula ja Matti

  Sähköposti oli ihan tiltissä

  VastaaPoista