torstai 1. marraskuuta 2012

Kallelan marraskuiset pilkkahintaviikot.

Tuli vissiin tästä kaamoksen alkuajasta Kallelan vuokraamisen suhteen perinne. Mummeli antoi aamulla töihin lähtiessään tulikomentoja, että kaamostarjoukset kehiin ja piste. Ja Ukkahan on nöyränä, kuten melkein aina.

Täyden viikon ajan pääsee Naruskan lumivaippaiseen kaamokseen nyt parinsadan €uron viikkovuokralla. Vuorokausitaksa on näinä alennusten aikoina vaikkapa 35 €uroa. Näistäkin hinnoista voi yrittää tinkiä varsinkin, jos on osoittaa halvempi mökki lähellekään vastaavilla pohjatiedoilla, mitä Kallela on. Ukka joutaa lomailemaan vaikka semmoiseen, kun nyt on enempi tätä luppoaikaa.

Jaa mitäkö täällä voi marraskuussa harrastaa...Nyt ei tarvitte marjastaa, ei sienestää, eikä metsästääkään muuta kuin hirvetyksiä tai jänöjusseja. Eihän ihminen kunnolla rauhoittuakseen tarvitse kuin hiljaisuutta, takkatulen tai ulkotulien liekkien lepatusta, saunomista, lukuhetkiä, luonnon tiirailua, ulkoilua, pilkkimistä, valokuvaamista, revontulien odottelua, pakkasen pauketta. Voi kait sitä kilistellä vaikka kaljakoria, jos siltä tuntuu. Ai niin, ja poroerotukset on meneillään nyt justiinsa. On kait sitä vaikka mitä, kun hieman vunteeraa.

Kameran linssin läpi saa täällä tallenneltua vaikka joulukortin pohjia. Kallelan ranta näyttää marraskuussa monenlaisia kasvoja, kuten muutkin vesistöpaikat. Kuva taitaa olla viime tai toissavuodelta.


Ja eikun ittiä niskasta kiinni ja kalenterit esille. Matkailu avartaa ja akut saa kaamoksessa latinkiin.

Tukikohasta lintulaudan tarkkailemisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti