torstai 1. marraskuuta 2012

Ukan Broncon uusi elämä.

Kauhavan rauta ei ruostu, mutta kolomattakymmenettä vuotta riittää pehmentämään amerikanpirssinpellit. Ukan Bronco saa uutta peltiosaa ja automaalarin hitsikättä, ettei katastussedän meisseli mene vikapaikasta läpi, kun pirssiä joutuu taas leimalla käyttämään.

Ukan silimään näyttää siltä, että vanha auto kiiltää joistain paikoista liikaakin niin, että sillä ei uskalla oikeesti risukkoon tulevana suvena työntää.

Liedon paja saa raudan kotiutuskuntoon näillä näkymin tulevalla viikolla, jolloin toiveissa on kolmas pirssi kahden ajokortinhaltijan käyttöön. Eiköhän ne autot pikkukäyttöön ala piisaamaan...

Tosipuheessa Ukka on ollut maantiellä pariin kertaan salamavalojen räiskeessä viimeisten parin kuukauden aikana. Se on poikinut uusia kirjeenvaihtokavereita Rovaniemen ja Oulun seudun tipluista, joten Ukasta saattaa olla pikkuhilijaa tulossa jalakamies. Täytyy koittaa kerätä autokalusto kartanolle ennen sitä, kun kortti nostetaan kuivumaan.

Nooh, onnistuu se harrastuksenomainen puuhastelu julukisillakin kulukuneuvoilla, kunhan ensteks hilippasee linjuriässäpysäkille tuonne viijentoista kilometrin päähän. Jos ei Mummeli kuskaa.Tukikohasta julukikulukuaikataulujen tutkimisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti