lauantai 24. marraskuuta 2012

Naruskajokivartta kaupan.

Sitäpä on mökinpaikkaa Mummelilla myynnissä Naruskalla, kuten taisi jo joskus aiemmin tulla mainittua. Piti vain odotella lainhuutoasian valmistumista, kun mietiskelivät tuolla Sallan kunnan johtoelimissä, käyttääkö kunta tämän 2,5 hehtaarin osalta etuosto-oikeuttaan. Se on sellainen normaali lakisääteinen asia, jota Maanmittauslaitos edellyttää kysytyn ennen lainhuudatuksen myöntämistä.

Eipä sitä kuntaa tietenkään kiinnosta maa-alueet puolensadan kilometrin päässä kirkonkylästä, mutta saatu, mikä tarjottu, sanoo sana.

Tämä Kannonnokka -niminen tonttihan tuli Mummelin omistukseen vaihtomaana Ykshailee -tontin myynnin yhteydessä. Kannonnokalle ei meillä toistaiseksi käyttöä ole, joten sama on myydä se jollekin Naruskan ystävälle omaksi tukikohtapaikaksi.

Tässä ilmoitus kuvineen


Oheisesta kartasta Kannonnokan sijainti selviää esimerkiksi Kallelan mökkiimme nähden. Myytävä tontti on puolisen kilometriä Kallelasta katsoen alavirtaan, eli etelään.

Ukan on helppo mainostaa tätä tonttia. On tullut sen verran oltua kaikkien tuohon rantakaava-alueeseen liittyvien asioiden hoitelemisessa päällepäsmärinä, että parempaa ja toimivampaa aluekokonaisuutta mökin paikalle ei ainakaan Sallasta ole helppo löytää.

Nopeat syövät hitaat. Ja maahan kannattaa aina sijoittaa, koska sitä ei enää valmisteta lisää. Senkin sanoo sana.

Tukikohasta tarjouksia oottelemisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti