tiistai 30. lokakuuta 2012

Tonttikauppaa ja tonttikauppaa.

Mummeli myyskenteli kesän päälle Tori.fi sivuston kautta maapalaa Kallelan mökin vierestä tuolta Naruskajokivarresta. Joku saattaa muistaa asiaa sivunneita kirjoitelmiani. Sen tontin nimihän oli Ykshailee, vaikka ei se tosipuheessa ihan ykshaillee ollut ja ole, kuka tai ketkä sen uudeksi omistajaksi tulivat. Tontin uudet omistajat ovat hyviä tuttujamme Kallelan naapurista siitä alavirran puolelta. Heillä on Ykshaileen suhteen omat suunnitelmansa.

Omistajanvaihdos on Ykshaileen osalta nyt siis tapahtunut. Tonttikauppa kuitenkin on edelleen jatkumaan päin. Sattuneesta syystä.

Mummelille tuli nimittäin Ykshaileen vaihdossa Kannonnokka -niminen 2,5 hehtaarin kaavatontti, jonka lainhuudatusasiakirjojen hoitelu on loppusuoralla. Tämäkin tontti menee lainhuudatuksen jälkeen myyntiin.

Laitetaanpas Kannonnokan pohjatiedot tänne etuottina ilmakuvan kanssa näytille, josko jollakulla olisi kiinnostusta tulla Kallelan lähialueelle Punaruskan rantakaava-alueelle mökkinaapuriksi. Aluehan on Naruskajoen alaosalla parhailla koskipaikoilla ja lainvoimaisella kaavalla rakentamisen suhteen lukossa koko 2,7 kilometrin rantaviivaltaan. Kaavoitettu alue on hyvän tieyhteyden päässä ja alueelle on valmiina sähkölinjat sun muut valmiudet.

Kannonnokka sijaitsee oheisen ilmakuvakartan suunnilleen keskikohdalla Naruskajoen länsirannalla Saarikoskessa, joka on yksi Naruskajoen parhaimmista kalakoskista...

Tontin tämän hetkisen nimen Kannonnokka ei kannata antaa hämätä. Jos nimittäin tontilla haluaa kannonnokassa istuskella koskenkohinaa kuuntelemaan, niin täydessä puustossa olevalta tontilta on joku puu ensin pistettävä nurin.
Ostajaehdokkaitakin on tälle erinomaiselle koskenrantatontille ilmoittautunut, mutta lähiaikoina myyntihankeet käynnistyvät sillä mielin, että ensi kesäksi joku jo pääsee omalle tontilleen suunnittelemaan hankkeitaan omien haaveidensa mukaisesti.

Tukikohasta toteamisiin, että nopeat pyrkivät syömään hitaat. Maakaupoissakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti