perjantai 25. marraskuuta 2011

Ukka ja Mummu MYRSKYNSILMÄSSÄ...

Nepä nuo säätieteilijät laskeskelevat, että Tukikohdan yli pyyhkii se Norjasta tuleva matalapaineen keskus ensi yön ja huomisen päivän aikana niin, että täällä ollaan ihan mustan aukon reunalla. Ukan sääaseman mittaristot ovat pinganneet koko päivän niin heleskutisti, että jotain poikkeuksellista on tapahtumassa.

Tukikohta on täydessä hälytysvalmiudessa. Ukan hälytyskansio on käyty läpi kohta kohdalta. Iivana osoitti taas paineensietokyvyssään noin nollaa. Hän hermostui sääaseman varoitussignaaleihin niin, että hurautti laakerivikaisella Lada Chevroletillaan Rozan kainaloon turvaan.

Tässä ovat tämän päivän sääkäppyrät näkösälle kaikille niistä kiinostuneille. Jos täällä ei huomenna illalla ole enää kiveä kiven päällä, niin olitte kaikki lukijani ihan positiivinen kokemus.


Jaahas, jaahas. Vielä pitää lukea viimeiset hätäkansio-ohjeet. No, kohta 99 on, että alushousujen kumminauha on kiristettävä, etteivät raappahousut riistäydy tuuleen. Täytyy vetää tuplakiristys nyt, kun Ukka on niin laihtunu.

Tukikohasta hyvää yötä ja täältä tähän. Pidelkää kiinni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti