maanantai 3. syyskuuta 2012

Täysiä vuosia ja kymppitonneja.

Siitonnyvvuos. Vuos ei oo aikayksikkö näinä aikoina, vaan se viisaan ystävämme sanonta joka kolomannen päivän olevan perjantain, pitelee kutinsa. On nimittäin vuosi ensimmäisestä blogikirjootuksesta. Ja käyntejä näillä Ukan jorinasivuilla tullee, jos Luoja suo, samalla kellonlyömällä täyteen neljäkytätuhatta. Jos tänhän käy tuhat täällä...

Mummeli on ansiokkaasti avustellu kuvapuolessa. Ja onpa tuolta noin vanahaksi immeiseksi paljonlaisesti irronnu jutunjuurtakin näihin kirjootelmiin. Kiitoksia Mummelille niin paljon, että riittää. Toisaalta, kyllä näistä kaikista maksu on neljänkymmenen vuuen saatossa peritty.

Muukin pesue on autellu. Ja asiakkaista on väännetty juttua jos jonkinlaista. Pääasiassa on luvatkin kyselty, mutton joku saattanu lipsahtaa sekhan luvattakin.

Sytytin juhlantapasen kunniaks köökinpöytään yksvuotiskynttelin, josta sihteeri tietty kävi nappasemassa kuvatuksen. Siinäpä lämmitelkää synttärikynttilän liekillä ja nuuhkikaa samalla joriinia, jonka Ukka sai joku päivä sitten viiskuutosille. Tämä kemu menee samoilla kukkeleilla.


Tukikohasta steinerkoulaisten tulopuhuttelun viilaamisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti