tiistai 25. syyskuuta 2012

Puuhka-aineet rohkeana.

Ketturepolaisella on ilmeisesti nälkä. Normaalisti ne nimittäin liikuskelevat hämärissä ja ovat öisiä kulkijoita, mutta nyt eväs ajattaa niitä pihapiiriin. Ukka seuraili tänään syrjäsilmällä, kun repolainen käveli autotallin ovien ali ikäänkuin kotiinsa. Ja sieltä se kipitteli mistään mitään välittämättä poltetun talon perustuksen päälle, missä se harjoitteli trapetsia nuotiopaikan honkakehikon päällä.

Eipä siitä niin hääppöstä valokuvaa tämmönen harrastelijakuvaajaksi juuttunut talonmies saanut varsinkaan, kun kuva tuli näpättyä ei vain kameran objektiivin, vaan myös kolmen ikkunalasin läpi.



Ukka kävi ystävällisesti ilmoittamassa repolaiselle, että tämä tontti saattaa olla pahan päivän tullen turkille hupaa aluetta. Varmemmaksi vakuudeksi ja varoituksen tehostamiseksi Ukka kokeili vahinkolintujen ampumiseen tarkoitetulla haulikolla, miten se poksahtaa varoituslaukauksen. Ja poksahti se. Ja repolainen poistui itänaapurin suuntaan. Tiiäppä häntä, paraneekohäntä ruokamaat sillä ilmansuunnalla, vai huononeekohäntä.

Tukikohasta ruudinhajuisin sormin iltasaunan odottelemisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti