keskiviikko 29. elokuuta 2012

Valtakunnallisen kalastuspäivän kunniaksi...

Kaikilla asioilla on teemapäivänsä. Harvalla asialla kuitenkaan on niin tähellistä teemapäivää kuin kalastamisen kunniaksi järjestettävällä päivällä, joka on tänään 29.8.2012.

Meidän valokuvakokoelmissa on kalastukseen liittyvää kuvamateriaalia pilivin pimein. En tähän liitä montaa kuvaa, mutta pari kuitenkin. Näytiksi siitä, että Ukkakin on ollut kuluneen kesän aikana kalalla ihan oikiasti. Ja saanut saaliinkin siis, vaikkakaan se ei tärkein olekaan. On se kuitenkin kiva tasapäisesti mitellä kalan kanssa. Siinä peli on tasan pyytäjän ja pyydettävän välillä, eikä hävinnyt saa maitojaan nostaa. Ainakaan ihminen. Kalahan saattaa joskus päästellä maitejaan. Ihan noin niinkuin muuten vaan.

Mummeli ja Kasperi ovat osallistuneet Lapin Raation kalastukuvakilpailuun. Siellä on kalakuvia enempi ja vähempi. Linkit ovat tässä sekä kyseiseen kilpailuun että Mummelin omalle blogisivustolle, mihin hän päivän kunniaksi laitteli muutaman kalastusaiheisen kuvan.




Ukka laittaa tähän pari evidenssikuvaa siitä, että välillä sitä suapi olla suamamiehenäkin. Vavantaivuttelija nimittäin löysi tiensä paistinpannulle Venäjän Tuntsalla tämän kesän reissulla. Naamakuvan totisuus taas johtuu siitä, että tänä vuonna viiskuutoset täyttelee viiskuus. Ja se päivä on huomenissa. Orpopoijjaan synttärit. Kuudes perättäinen selevistä päin. Tai piruko tuon vielä tietää, mutta tästä järestä jos osakaan säilyy, niin selevä kuin läkki.



Tukikohasta seuraavia juhlapäiviä oottelemisiin tähän. Naurussa suin...

3 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon .pääset miehen ikään

    VastaaPoista
  2. Onneksi olkoon sekä viidestäkymmenestä kuudestä että kuudesta vuodesta! Minä katselin kuvasta, että siinä ranskalainen mösjöö haaveilee ennen kuin ottaa esille paletin ja pensselit ja alkaa maalaushommiin :-)

    VastaaPoista
  3. Älä huolehi pensseleistä ja paleteista. Muutama virkaveli tuolta kaukaisesta entisestä elämästä toimitti jo vesivärit kaikkine kalliine vermeineen. Talvella alan tuottamaan taidetta koteihin. Virkaveljen komia silhuetti on jo paperille luonnosteltu...

    Viinaton aika on siitä ihmeellinen juttu, että 25.8. tuli täyteen viis vuotta, mutta jo Eemelinpäivänä täyttyi kuudes syntymäpäivä ilman näitä viisasten juomia. Aika menee eteen täyttä molemmilla koneilla iliman valakosta viintäkin...

    VastaaPoista