lauantai 18. elokuuta 2012

Miten Kurapyörä murahtaa...

Oli taas muutama kurapyörämies kartanolla. Tuntsalla pyöräilivät ja eilissäehtoolla saunoivat ja latasivat Ukan kevyet kenttäpitsat. Aamusella tankkasivat tulilientä tankkeihin ja aikoivat vielä Värriön kairan kautta hurauttaa Kemihaarassa mutkin. Paluumatkalla luvattiin vielä kahveet heille turauttaa ennen kotiutumista Joensuun suuntaan.

Ukan KooTeeÄm -fani Loimu on onneksi myös Tukikohdassa marjanpoimintaviinloppua viettämässä. Loimullahan on Keminmaalla oma KooTeeÄm, jonka Ukka aikanaan ostahutti muutamalta pyörämessupaikalta Jyväskylästä. Luvan päältä sai Loimu kiertää yhden kurapyörän kaasukahvaa. Ukka näytti ensin kevyen mallisuorituksen. Loimu kun pääsi kaasukahvaan kiinni, niin yhden sedän kurapyörä murahti niin, että pääskysenpoijjaat katsoivat ajan täyttyneen pesäorrellaan ja oli aika lähteä säikkykakin jälkeen kokeilemaan siipien kantavuutta.



Saattoi moottoripyörin murina piirtyä pikkupojan mieleen, kun nelikko kaasutteli pihasta jykevän murahtelun kera kohti uusia syrjätieseikkailuja. Ja aina se moottoripyörään koskeminen Ukkaakin muistuttaa entisistä vähäisistä kilometreistä moottoripyörän selässä.

Tukikohasta seuraavia pyöränäyttelyjä oottelemisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti