sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Koskellaskutyylejä Venäjän Tuntsajoelta...

Tuluvavettä riitti Tuntsajoella männäviikolla. Meitin vesikalusto oli nippanappa riittävätä nuihin kuohuihi, mutta iliman isompija havereita selevittiin.

Onneks ei ykskään kannootti koskisa ympäri menny, eikä kummipaattikaa, vaikka kerra oli Ukan kipparoima hopijakylykikummipaatti viittä vaile keikahtaa. Sammu Jammun motori keskin hankalimman aallokkopaikan, eikä melomala oikeen meinattu Mummelin kansa jaksaa paattija rantauttaa. Siinoli meitin lisäks kuormaa sevverra, että huonosti melomalla sai ohjailtuva ja virrasa vauhtija pijeltyvä.

Kasperi toi yhtä paattija yksiksee. Vilimiltä näkkee, että poika valitti ittelleen erikoisempaikan melova, mutta eise kertaakaa tuosta keulakolomijolta puonnu. Välleen piti kuiten ottaa isomisa aallokoisa paattillaijoista kiinne.Vesroiskeista saatto kamppeet koskija laskijesa hiukkase kostuva, mutta siihe oli jo tottunu, kuttaivaalta tuli vesee melekeen tauvotta.

Kummipaatilla myö laskettii aina ensiks koskijen alle hiukkase valamistautuun siihe, että jos kannoottiporukat joutuu hankaluuksii, nin saahaan niitä jelepittyvä.

Yhtään kertaa ei paukkuliivi paukahtanu koko viikola, jote ihan kohtuullisesti meni.

Tukikohasta kamppeet nykkuivina tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti