keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Nuotioperkolaattori tositestissä.

Kaikki ruåttalaiset keksinnöt on nyt nähty. Viimenen näkemätön oli perkolaattori, joka toimii nuotiolla. Eikä muualla sitten toimikkaan. Nuo muut Tukikohan kahveenkeittovärkit pelittää sähköllä.

Nämä emaliperkolaattorit tuli Mummelille ja Ukalle lahjuksena. Toisen toi Kipa Ukalle. Ja toisen toi Jami Mummelille. Ei tuu sisällissottaa, ku on molemmille omat. Ja eri väriset kun net on, nin tietää, kumpi on kumman. Toinen on musta ja toinen sininen.

Musta on Ukan. Sekin oli sininen, mutta nyt se on musta. Päältä. Se nokkeentu heti, kun sillä kiehautettiin perkolaattorinokipannukahveet koivuklapeilla. Sisältä sekin ovvielä kuin sika pienenä. Siisti. Ja sininen.

Nuisa kuvisa on Jami lakki pääsä. Sillon lakki pääsä siks, että se hämmää huonova hivustaan lakilla. Tuo parempitukkanen iliman lakkija on Ukka. Muutonhan myö ollaan vähän ninko velloksia. Ja ohan meillä sama työtavusta. Ja tykätään kalastaa. Ja kahveesta kans. Perkolaattorikahveesta.

Kiitokset Kipalle ja Jamille! Ja Ennille, että se toi Kipan ja Jamin tänne!Tukikohasta siirtymisiin ulukokahveenkeittoon kesäajaks tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti