lauantai 9. kesäkuuta 2012

Punnertajapupu treenaa ja vaihtaa väriä...

Punnertajapupun peruskuntokausi ja lajiharjoittelu kesäkiertuetta varten on hioutumassa. Pupu asustelee nykyisin vakituisesti pihapiirimme autotallissa. Ukka viritti maalattian päälle viirakankaisen kokolattiamaton, joka on Punnertajalle erityisen mieluinen.
Uusia temppuja Pupu oppii pikavauhdilla. Ukan mallisuoritusten perusteella se tekee heti perässä, mitä neuvotaan. Jonkin verran on edelleen ojennuksissa toivomisen varaa, mutta kaikki palaset loksahtelevat paikalleen, kunhan harjoittelee. Ja taas harjoittelee.

Tukikohasta tähän.

3 kommenttia:

 1. Säilyykö pupu hengissä kun metsästyskausi alkaa? Jos ymmärtää pysyä pihapiirissä.

  VastaaPoista
 2. Kotieläimiksi luokiteltavat eläimet eivät ole välittömässä hengenvaarassa Tukikohdan pihapiirissä. Onneksi tämän talon kaksi metsästyskortin haltijaa eivät ole liipasinherkimmästä päästä.

  Ukan kaveri on erityisessä suojeluksessa. Tarkkaan kuvia kun katsoo, niin Punnertajapupun ilmeen levollisuudesta voi nähdä, että se luottaa Ukkaan kuin vuoreen. Tai jäävuoreen.

  Tässä yhtenäkin päivänä hyvä, ettei Punnertajapupu kuntolenkillään puupinojen ja halkomakoneen välissä hypännyt Ukan syliin. Niin tohkeissaan se reenailee.

  Jänispatajänikset toimittaa nykyään Hirvensalmen Pupu OY Mummulle joululahjana, jos Mummeli ymmärtää pysytellä kilttinä...

  VastaaPoista
 3. Kiitos, helpottavaa kuulla. Niitä metsästyskortin haltijoita minä vähän epäilin.

  VastaaPoista