keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Ilimankos pirssit jäpöstää!

Nyt alakaa pikkuhiljaa valakenemaan, miks kaikki meitin pensakäyttöset pirssit, vaikka vanhoja ja väljäkoneisia jo onkin, eivät meinaa näillä Naruskan sorapaanoilla kynsissä pysyä. Tuliliemestä sen täytyy johtuva. Niin on arveltu. Ja tänään se varmistu: supervallassa lisätään pentsiiniin jotain salasta lisukeainetta.

Sattu Ukka tankille tänhän semmosella hetkellä, että justiinsa olivat isosta säiliöpirssistä pumppaamassa maanpäällisiin muutaman kuution pönttöihisä lientä. Kumpaankin pensasäiliöön kaato täti valakosesta ämpäristä ison rattisuppilon avulla viimoseksi litratolokulla jotain, mistä ei selevää ota. Kaatoastija oli plankkovalakonen. Ja kieltä kun ei osaa, niin ei arvannu ees alakaa kyseleen, mitäpä täti sinne lorautti. Eikä se mikään liraus tai loraus ollu, vaan ainaki puolämpäriä. Ja sama määrä kumpaankin pensamittarin säiliöön. Jäläkimmäisen lorauksen Ukka sai rokumentoituva.

Aineesta ei kannata kellekkään puhua mittään. On meinaan menovesi semmosta, että kaasujalakaa on pijeltävä varoin, ettei pirssit karkaa kynsistä. Suomitankista välillä kun pakosta tankkaamaan joutuu, niin pirssit muuttuu tiisselinoloseks. Tulukoon kokkeileen, jokei uso.Tukikohasta sinistä savua ootellessa tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti