lauantai 16. kesäkuuta 2012

Iivana ja Roosa remontissa.

Kesä pakkaa päälle. Talvikamppeet ovat näillä helteillä liikaa. Aikaa pitää koittaa seurata, vaikka täällä korpien keskellä elellääkin.

Kesähuoltotöitä oli tehtävä hellepäivän kunniaksi Tukikohdan portinpielessä. Jo talvella meinasi Iivanan selkä pettää lopullisesti. Nyt ei petä. Kasperi teki ortopedisiä liikkeitä moottorisahalla ja teki Iivanalle kokonaan uuden selkäruodon. Nyt äijä istuu ryhdikkäänä kuin nuoret poijjaat. Kasvojen ilmekin kirkastui selekeesti, kun morsiamelle puettiin kesäisemmät hepeneet ylle.

Morsiolle laitettiin varoiksi polkupyörä hollille, jos tulee mieleen lähteä kesäajelulle. Naruskantie ei vielä kaikin paikoin parhaassa pyöräilykunnossa ole, mutta routavauriot ovat paranemaan päin.Kesäturismoilla on silloin tällöin tapana napsia valokuvia portinpielessä. Siitä muutama satunnainen matkailija välillä hoksaa, että Tukikohdassa pääsee kulkija vaikkapa saunomaan tai kallistamaan päänsä lakanoiden väliin. Tai saa täällä yöpyä vaikka omassa makuupussissa, jos semmoinen paremmalta tuntuu.

Toivotaan, että kesä jatkuu tämänpäiväisellä mallilla, koska nyt kukkii hilla ja samaa tekee mustikka täysillä. Lentäviä ötököitä pölytyshommiin vaikuttaisi olevan myös riittämiin, eikä välitöntä hallanvaaraa lupeissa ole.

Roosa ja Iivana ja muu Tukikohdan väki on täällä kesätunnelmissa. Mukaan mahtuu vielä joku muukin...

Tukikohasta Juhannusta valmistelemisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti