sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Varhaiset kanat jyvät nokkii.

Vuosi 2012 on Mummun ja Ukan elämässä alkanut räyhäkkäästi valvomalla toistaiseksi yhteen putkeen koko alkuvuosi. Nurmijärvellä kuunneltiin koko uudenvuodenyö, kun entinen pääministeri Vanhanen ammuskeli helevetillisiä jytkyjä koko yön niin, että Ukka vähän väliä löysi itsensä asemista milloin sängyn alta, milloin isäntäpaikan pihaan kaivetusta poterosta.

Amusella kolomelta oli kellot kilikattamassa, mutta ei niitä kukaan matkalainen olisi tarvinnut, koska kaikki oli valvoneet koko yön kuin tikanpojat. Neljän kanturoissa oltiin jo lentoasemalla ja aamukuudelta lähdettiin lentoon, kun viimeiset vuodenvaihtumisjuhlakalut vasta etsivät ittelleen päänalusta.

Malagan lentokentälle laskeuduttiin aamupäivällä, eikä sieltä tarvinnut bussissa istuskella kuin poronkuseman verran, niin jopa löydettiin pakaaseinemme ittemme hotellista. Lievä pettymys hotelli matkustavaisille oli, kun kuulemma ilta-aurinko ei paista kolomekymmentä metriä pitkän parvekkeen lännimmäiseen päätyyn. Maisemat ovat muuten samanlaiset kuin Naruskallakin, mutta parveke aukenee järvelle ja täällä on vielä lehti puussa.

Naruskalla on kelit miinuksella, mutta täällä karvan verran lussalla. Lämpömittaria ei ole vielä viritetty, mutta Ukka asentaa ostamansa kevyen kenttämittauslaitteiston paikalleen sitten, kun ollaan löydetty jostain lyhyempiä kalsareita raappahousujen tilalle.

Parvekekuvien myötä täältä lomatunnelmista tällä kertaa tähän.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti