perjantai 6. tammikuuta 2012

Auringot nousee ja kivet tippuu...

Enempi on tullu luvattua kirjotella Naruskasta ja sen nähtävyyksistä, mutta nyt sallittaneen muutama kevyt kenttäjuttu täältä Torremolinoksesta. Laittelen sitten Naruskan tippukiviluolasta kuvia, kun sen ensin joku pikkupoikajoukkio löytää, kuten täällä Välilammen rannalla aikanaan oli tarun mukaan tapahtunut.

Käväisimme luolassa pikimmiten. Näytti nimittäin semmoselta paikalta, että seittemän rihteriä kun lyö kehiin, niin luolassa saattaa tulla ahtaan paikan kammo tippukivisateessa. Ja kiirettä väistelypuolella.


Päivä on täällä hiukkasen Naruskan nykypäivää pidempi. Kesää kohtihan sitä mennään, mutta aamuyheksältä sääkameran kuva on musta kuin yö, kun täällä vuorostaan jostain Saharan uumenista aurinko nousee joka aamu erilaisena. Tai ainakin viikon ajan on noussut niin, ettei aamut ole veljet keskenään.


Tänään Loppiaisena oli täkäläisittäin lämpimin päivä, eli mittarit heiluivat +24 lukemissa pitkin päivää, eikä lämpötila muutu miksikään, vaikka mollukka on painellut mailleen jo aikoja sitten.

Saunapäivään valmistautumisiin täältä tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti