tiistai 17. tammikuuta 2012

OMA TUKIKOHTA NARUSKALLE!

TÄMÄ ON MAINOKSEN MAINOS.

 MUMMU MYY MAATA.

Sitä olis hyvvää rakennuspaikkaa tyrkyllä. Pala parasta isänmaata. Kalapaikka. Paikka marjamaiden, metsästysmaiden, sienimaiden ja retkeilymaiden keskellä. Luonnon parhaassa rauhassa. Kosken kohinaa ja haapojen havinaa. Ja vielä Naruskalla, maailman navassa. Eikä mikään pikkuläntti, vaan kaksjapuol hehtaaria.

Se on siellä Kallelan ihan vieressä. Siinä alapuolella. Se on helpointa mahdollista rakennusmaata, semmoista ketunmultakangasta, kuten täällä ruukataan kivihaitatonta kangasmaata kutsua. Sinne on hyvä tie, joka on perusteellisesti korjattu viime vuoden kesän aikana. Tänä kesänä kun täräyttävät siihen tielle vielä pintamaat, niin sinne tontille pääsee vaikka minkälaisella amerikanraudalla. Ja sähkö siellä on tietty kans. Kolmivaihelinja menee tontin poikki. Vesihuolto on ostettavissa Kallelan porakaivo-osuudella halavalla. Halavemmalla kuin oman kaivon rakentamisella.

Tällä myytävällä tontilla on rakennusoikeutta 120 neliömetriä. Ei tarvii rakennuslupien kanssa temuta poikkeuslupia haeskelemalla. Kantatilan rantaviiva on 2,7 kilometriä ja kaavalla sen rakennuspaikat on nyt niitattu lopulliseen muotoonsa. Kantatilan omistajat ja rantaviivalle aikanaan aiemmin mökkinsä rakentaneet mökkiläiset ovat maailman rauhallisinta ja mukavinta väkeä. Luonnonrauha on kaikille heille se tärkein asia, jota he itsekin ovat Naruskalta aikanaan tulleet hakemaan. Ja sitä myös saaneet.

Tutkikaa mainosta. Jos maapala Naruskalta ei itseänne kiinnosta, niin levittäkää siitä vapaasti sanaa eteenpäin.

http://www.tori.fi/lappi/Joenrantatontti_Naruskajoki__2_5_ha__huippuhyva_2458895.htm?ca=1&w=1

Maahan kannattaa aina sijoittaa, koska sitä ei valmisteta enää lisää.

Tältä päivältä Ukka lopetelee kirjoittamiset tähän. Kiitoksia, jos jaksoit tankata tänne asti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti