tiistai 31. tammikuuta 2012

Kuurakoivussa löytyy.

Valokuvaaja Mummulinssi napsautti muutaman lähemmän kuvatuksen pihakoivuista. Tuuli kun alkaa näitä koivunlarvoja taivuttelemaan, niin saattaa olla hiihtomiehellä huppu metsässä tarpeen.  Niskassa saattaa muutoin olla kilo jos toinenkin lunta.

Kiutaköngäs tuossa naapurissa on tällä hetkellä ennätyspakkasen haltija. Itärajaa kurittaa kuitenkin edelleen itäinen vaara, joka petrannee ennätyksiä vielä jossain päin.

Ukkaa alkaa jo ikävä vaivaamaan lauhemmasta  kelistä. Pakkanen oli ruhjonut amerikanraudan ohjaustehostimen semmoiseen kuntoon, että moniurahihna meinasi sytyttää koko pirssin palamaan, kun hihnapirulainen pyöri jumittuneen tehostimen pyörän ympäri. Semmoisia lieveilmiöitä alkaa tästä pakkasmaineesta tulla vähemmän toivottavana sivutuotteena.

Iivana Nyhtänköljäkin laittoi eilen illalla myöhään itsestään elonmerkin. Sähköpostissa luki selkokiestingiksi, että huonosti on assat Kurtilla, peerkkele. Lämporopleemi sielä kuritta eika nut jouva Naruska paradiisi. Pite vielä via Roza Pieterin, perkkele. Katsoma sit. Seurava keri.

Kaippa se Iivana sieltä siihen mennessä täällä naamaansa näyttää, kunnes näiden koivujen kuuraoksista vastakset nopsilla kätösillä voi taittaa...Tukikohasta laitellaan samalla välaikaikatiedote siitä, että vasta 10.000 sivulatausta alkaa olla lakkarissa tätä Ukan blogia. Se on sen verran hintsu määrä puolessa vuodessa, että vakaassa harkinnassa on pistellä kirjootuskonheet näiltä osiltaan varastorasvoihin.

Tämmöstä pakkasennätyksen oottelua täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti