perjantai 30. joulukuuta 2011

Naruskos ukkos ja akkos menokelkos 2012...

Jahas jahas, täällä sitä Ukkas ja Mummus valmistautuvat aloittamaan uuden vuoden järven rannassa poissa Naruskajoen tutun kohinan ääreltä. Tämä reisu on laatuaan ensimmäinen, jonka järjestäjinä ovat monivuotiset asiakkaamme. Sama tahti jos jatkuu ja kaikki asiakkaat Ukkaa ja Mummua alkavat kuletella mualiman ääriin, niin monet maat tulee vielä nähtyä ja näytettyä, jos elonpäivää piisaa...

On se aika kummallista, että pitää varautua kaikenlaisiin näpistelijöihin ja miksei nipistelijöihinkin. Mummu täällä ompelee hullun lailla rättisulkeisissa salalokeroita käteisvaroille. Ukan alushousuihin oltiin jo ompelemassa sisätaskua, mutta Ukka kieltäytyi siitä tyystin. Sehän saattaa joku senjoriitta alkkareista kähveltää eka yönä koko matkakassan niinko kohtalokaassa sambasa konsaan. Eii veikkonen, Ukka laittaa lompsan vaijerilla lihoihin kiinne niin, että nykypainolla tulee taskuvarkaalle 88 kiloo lapinlihaa kaupantekijäisinä, jos meinaa kassan näpistää. Ja akillesjänteret poikki hijastuu myös askel ryövärillä.

Kait ne ystävällistä kansaa ovat siellä epsanjan maasa? Ei kait sinne heleskuta viejen olla menossa ryöstettäväks ja raiskattavaks, vaan lustinpithon ko Luostolla!

Sekalainen seurakunta hoitaa talkkarintehtäviä ja Rihlan ruokintaa Naruskalla vajuan pariviikkosen. Kotio tullaan Ukan nimipäivän maissa, elleivät käännä konheita katolleen niinko joku päivä sitten taas Putolevin tuolla itänaapurissa. Onneks meitin lentohärvelit on sinivalkosiipisiä.

Lepposaa Uutta Vuotta kaikille tasapuolisesti! Etelätuulella jos hiekka täällä hampaissa ratisee, nin se johtuu vaan siitä, että Ukka peittelee Mummua rantahiekkaan, ettei nahka rullalle kärvenny...

Se on moro ja täältä keskeltä keskittymisrituaaleja tällä kertaa tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti