lauantai 5. tammikuuta 2013

Karhutunturin talvimaisemat.

Lumi on muokannut Karhutunturiin taas kerran silmiä hivelevät tykkylumimaisemat. Tuuli siellä viuhui, kuten tunturissa talvella kuuluukin, mutta onneksi lämpötila tänään oli vain kymmenen asteen huitteilla.

Kuvat houkutelkoot itse kenenkin paikan päälle toteamaan tammikuisen talven kauneuden täällä rauhallisen erämaan keskellä...
Toinen kuvaajista jouti sentään välillä moottorikelkan sarvista kamerankin taakse.


Tukikohasta kelkkailunhuumakuvien odottelemisiin tähän.

6 kommenttia:

 1. Voi, Ukka Ukka minkä teit. Kyllä on kaunista ja upeaa. Houkuttaa houkuttaa... vaan on niin kaukana, onneksi on näin upeat kuvat ;)

  VastaaPoista
 2. Ei nämä kaukana ole. Kymmenen kilometriä on meitin pihasta matkaa. Ja tännehän polokasee sieltä Hämehestä hitainkin kymmenessä tunnissa...

  VastaaPoista
 3. Olin karhutunturin tuvalla viettämässä 70 vuotispäiviä kauan sitten

  VastaaPoista
 4. Ukka muistaa hämärästi anopin juhlat. Kerttu-anoppi on hyvä esimerkki siitä, että hän kommentoi täyttä häkää vävypojan blogikirjoituksia, vaikka ikää alkaa olemaan noiden mainittujen synttäreiden päälle jo kohta vuotta vaille 15 vuotta.

  Olisivatpa kaikki kasikymppiset ja siitä yli olevat omilla tietokoneillaan samanlaisia Teräsnettimummoja, niin syrjäytyneitä olisi paljon vähempi...

  VastaaPoista
 5. aivan törkeän nätin näköistä maisemaa on.. pääsenekkö sinne tunturille talvisaikaan muulla konstilla ku moottorikelkalla? ois mukava päästä nauttimaan siitä hiljaisuudesta talvisaikaankin.

  VastaaPoista
 6. Tokihan sinne hiihtämällä pääsee. Kelkkareitin pohjia pitkin hiihtomatkaa Karhutunturiin kertyy rapia puolenkymmentä kilometriä Siekakönkään sillan pielestä, mihin pääsee autolla. Sujuvin suksin tunti, niin löytää itsensä Karhutunturin päältä.

  VastaaPoista