maanantai 28. tammikuuta 2013

Elokuvatäheksi kysyntää.

Lupasin ittelleni, että pariin viikkoon ei laiteta porotuksista kuvatuksia tänne blogiin. Ei pijä paikkaasa. Pakko laittaa, kun kohta ei tojennäkösesti ole ittellä ennää porotusta, kun se ostetaan putkikassillisella taaloja hollyvootiin elokuvatähdeksi. Erehyin meinaan laittelemaan yhen Täplätyksen kuvan ameriikanmaan yhelle sivustolle, nin alako tarjousta pukkaamaan.

Tuosson se kuva, josta taiskin tulla työnhakukuva, vaikka oli tarkootettu vain vähäseks mainokseks pihakesusta porotuksesta.


Täplästä saa tämmöstä lähikuvvaa haitaksi asti, kun vaan lähtee käveleen sitä kohti. Isompia kameroita ei kannatte sen lähialuella riskeerata, kun sillä on taipumusta työntää turpasa linssiin kiinni. Ja vauhilla. Tämä kuvatus on Ukan pikkukameralla, joka on semmonen tupakkiaskin kokonen.

Nuo alla olevat kuvat laitan tähän sikskin, että ei tulis tehtyä pelkkää porotusjuttuva. Nää neljä seuraavaa on siltä lauantaiselta Tuntsanreissulta. Ukka räpsii aina pikkulaatikollaan reserviin muutaman kuvatuksen, kun ei koskaan tiijä tuon Mummelin kameravermeistä, että tarttuuko niille mittään. Hyvin on kyllä tarttunu, täytyy myöntää. Nää pikkukamerakuvat olokoon vaan osotus siitä, että satasenkin kameralla saa ihan säällistä kuvvaa. Kun vaan viittii nappulasta painaa ja johonkin päin sohlata.

Tukikohasta sopimuspapereita ameriikanmaalta oottelemisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti