keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Ei ole talo, eikä Naruska kallellaan.

Joku on taas vaihteeksi saattanut aatella, että Tukikohdassa on joku vinossa. Niin onkin. Mutta ei se ole talo, vaan vain ja ainoastaan kamera. Ukka käväisi hieman kopistelemassa vaihteeksi lumia liian ilmeisesti kovalla kätösellä, koska eteläkameran lumet putoilivat kyllä, mutta samalla pohjoiskamera väännähti kaniin kuin kulukukoira.

Vinoutta saattaa piisata sinne asti, kunnes Kasperi tulee viikonlopuksi käväisemään kotona. Mummelin nuppi ei nimittäin kestä kattokorkeuksiin nousua. Ukalla vuorostaan ei riitä kädet teleskooppitolpan käyttämiseen alhaalla, jotta kameroita pääsisi oikomaan kattotikkailta. Pitäis olla ne kuuluisat kaljanhakijan kuus kättä ja kullissa koukku, että sais kaikki hommelit tehyksi...Seuraavaa viisumihakemusta varten Ukka kuitenkin käy katolla passikuvassa. Hiukkasen kun tikasia pidentää, niin Vivotekilla saa ihan käypäsiä naamakuvia. Maisemataustalla viisumin luulisi irtoavan pikana.

Tukikohasta liiterintäyttösuunnittelemisiin tähän.

2 kommenttia:

  1. Hyvän kuvan kuvan olet naamastas saanut.

    T Rysäkylän porukka

    VastaaPoista
  2. Juon aina kahvini kylmänä. Kuten huomaatte, tulosta alkaa syntyä. Jumalaiset kasvonpiirteeni korostuvat erityisesti lähikuvissa. En kaipaa kasvojenkohotusleikkauksia. Pienet pussukat silmien alla johtuvat ylettömästä nuotion savusta uudenvuoden yönä. Kahvi oikoo ne. Ja saunominen.

    Kuvan näppäsi Mummeli tietämättäni. Yritän kuvassa selvittää, onko kamera vinossa kotelon sisällä...Pelokas ilmeeni johtuu korkeanpaikan kammosta...

    VastaaPoista