tiistai 3. helmikuuta 2015

Aamureenit kuivammaan venevajalla.

Meillon pihasa tuommonen venevaja. Ressutalli se vaan on, eikä sielä säilytellä juuri muuta kun kummiveneitä ja niijen tarvikkeja. Palaveli se historiasa joskus autotallinaki, mutta nyt niiton kartanolla parempija.

Tämon jo kolomas kerta näile lumile, kujjoutuu tai pääsee tyhjentään tämmösen hökkelin katon. Siinon semmonen putkirunko, oisko sormenpaksusta. Lujjaa sen putken täytyy olla, kunei se ole menny kun yhestä kohen harjalta aikainsaatosa katki.

Maksimilumet net oli, sen kuuli äänestä, kun lape kerrallaa Ukka sitä hellästi keventeli. Varovasti ninko sitä yhtä kippeetä.


Arvakkaas mitä seuraavaks pitä tehhä. No tarttis kaivella tuo Ranen Bronkko tuolta hangesta ja hurhauttaa sillä ennen kakskytäkolomatta päivää tätä kuuta jollekki katastusasemale, nillyövät siihelleiman taas vuojeks.

Ja kait niitä pitäs kattoja suunitella tyhjennellä vielä muitaki. Onneks tuli halakokatos jo kertaallee tyhyjättyvä, nimpääsee vähemmälä. Poijjalle taijan jättää tuon ulukokorakennuksen tyhyjennyksen. Se näyttää nimittäi työmaalta.

Tukikohasta tuhannetta juttuva miettimisiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti