perjantai 8. maaliskuuta 2013

Maaliskuun alku helmikuuta kylmempi.

Helmikuu sattui tänä vuonna Naruskalla sellaiseen väliin säiden puolesta, että se oli lauhista lauhin. Maaliskuu ei jatkakaan sitten ihan samaa latua, vaan kelit pyörähtivät kylmän ja tuulisemman puolelle heti, kun ensimmäinen kevätkuukausi alkoi.

Nyt, kun maaliskuuta on menty viikonpäivät, on keskilämpötila Naruskalla ollut kahdeksisen astetta kylmemmän puolella, mitä helmikuun keskilämmöt. Tuuli on tehnyt ulkoilusään vielä asteitakin kylmemmäksi. Iltapäivät ovat kuitenkin aamuöiden kylmimpiä tunteja huomattavasti lämpimämpiä.

Tämä maaliskuun kahdeksas on sääntarkkailupäivä. Akat tietenkin meillä ovat normaaliakin tiitterämpänä, kun sattuu vielä olemaan joku akkainpäivä. Mummeli lähetti sääarvioinneista taas yhden säälinkin, jonka löytää siitä kiinnostunut tästä

Hiihtolomailijat Keminmaalta starttasivat tänään aamupäivällä kotia kohti. Haaga-Helian väki on metsäreissullaan hiljaista porukkaa kuin enteillen sitä, että meno on sitä raisumpaa, kun he pääsevät saunan lämpöön ja käristyslihoille tulevan viikon alkajaisiksi.

Lunta on meillä nyt 82 senttiä. Pienemmät ihmiset ovat jo huppeluksissa umpisella.


Tukikohasta tähän.

1 kommentti:

  1. Niinhän se on että helemikuun hyvät ilimat maaliskuussa maksetaan.

    VastaaPoista