perjantai 15. maaliskuuta 2013

Kaupunkireissulta nokka lytyssä kotio.

Eipä sitä tarvinnu Mummelin parkkeerata pirssiään kuin vajaaksi tunteroiseksi Kemijärven keskustaan paikallisen kauppapaikan parkkipaikalle, niin tarjouskassit kainalossa odotti outo näky Subarun luokse palatessa. Joku oli ilmeisesti aikansa kuluksi kiipeilly japanilaisella konepellillä. Ihan tarkasti ei nuista jäljistä pystytty päättelemään, oliko jollain ollut ihan pakko tanssia, niinku siinä televisiovouhotuksessa.

Eipä siinä ollu tekijä enää paikalla, eikä sen kummempia lippulappusia oltu paikalle jätetty. Eikä kukaan parkkipaikan kulkijoista ollu kuullu tai nähny mitään. Semmonen ei ole harvinaista.

Kaippa se on tuiki tavallista tuolla Pohjolan autovakuutuspuolellakin tämmöset nokkapeltitanssiaislytyt, kun tyttö oli Mummelille vaan puhelimessa sanonu, että vie autos korjaamolle ja laskut Pohojolaan. Eikä tartte itkee yhtään. Eikä tartte autoo viijä mihinkään katottavaks, eikä sen kummempia paperitöitä teherä.

Sujuvasti saa nykyään tämmöset korjautettua, jos kohta aika sujuvasti saa lyttyjä syntymäänkin. Kattokaa vaikka itte.
Eihän tämmöset pikkuorkoset vanhassa pirssissä mitään haittaa, mutta ihmetyttäähän ne ehkä pientä ja isompaakin kulkijaa.

Tukikohasta automaalaria kotikäynnille oottelemisiin tähän. Lietolaista. Munanjuhlien aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti