lauantai 9. maaliskuuta 2013

Kusiherätys keskellä kirkasta päivää.

Ukka saattaa näin vanhemmiten vetaista iltapäivällä kevyet kenttätirsat, kun ja jos siltä tuntuu. Ja jos se on mahollista. Ihan aina ei ole.

Tänään iltapäivällä kuiten oli. Hiihtokilipailulähetys Salapausselältä oli niin puuduttavaa ja tympiää katottavaa, että unijukka sieppasi. Tuskin ehtisin kymmentä minuuttia urvahtamaan, kun korvanjuuressa alako soittamaan niin hemmetisti herätyskello. Se oli Mummelin puhelimen pahaääninen ja kovaääninen soittoääni. Ihan kuin halolla päähän hakattais.

Ukka tähän kusiherätykseen kauniisti kysymään, että mikä saatana tuo soitto oli. Hyvä päiväuni katkes kuin kananlento. Mummeli siihen tekniikan ihmelapsena ja naisen lokiikalla vastaamaan, että mene irrottaan sähkönkulutusmittari ja vaiha se seuraavaan pakastimeen.

Meillon kuulemma meneillään vanhojen pakastimien vaihtoviikot. Yks viissataalitranen on ostettuna ja toimitusta vailla meitin koneliikkeessä. Ja se tulee maanantaina. Ukan tarttee olla kotona kantoapuna. Ja siihen mennessä kuulemma Mummeli mittoo kolomen pakastimen sähkönkulutuksia. Ja sähkönsyöpöimmistä kuulemma kaks huonointa lähtee yheksän euron poistomaksulla vaihtona ulos talosta.

Helevetin hyvä homma, että mittausvuorokaus täyttyy iltapäivällä kahen aikaan. Vois se akkain lokiikalla täyttyä yökaheltakin...


Tukikohasta mittaustuloksia vertailemisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti