lauantai 15. huhtikuuta 2017

Ulkokuvia ja hiukan sisäkuvaakin.

Pääsiäiskelit Naruskalla ovat olleet hieman epävakaiset  lumisadekuurojen vuoksi. Ja tuulen vuoksi viileätkin, mutta ei se ulkoilua kokonaan ole estänyt.

Äite ja tyär käväisivät potkukelkkaretkellä toteamassa, että hanki kestää potkuttelun muoviliukuvarusteisilla potkureilla.Ukka on enempi oleillut sisätiloissa, joten laitamma sen kunniaksi sisäkuvan, jonka Lapin keskussairaalassa näppäsi tähystimellä lääkärismies, joka totesi Ukan ruokatorven leikkauksen onnistuneeksi ja mahaportin seudun tulehduksettomaksi. Ja närästykset ovat entistä elämää. Suosittelen operaatiota niille, jotka närästyksen vaivoista kärsivät...


Tukikohasta nettisivujen uusiutumista seurailemisiin tähän.

4 kommenttia:

 1. Mitkä Nettisivut, ne on uusiutumassa, joita tarkoitit.

  VastaaPoista
 2. Terveppä taas. Nyt on ukka tukikohdan sivut uusiutuneet ja ovat hienot ja selkeät. Löytynevät haettavat asiat helpommin kuin vanhoilta sivuilta. Kiitos uusista sivuista.

  Teillä vietellään siällä viälä kunnon talvea toisin kuin täällä. Vaikkakin tänä aamuna mittari näyttelin 6 aikaan aamulla -11 mutta kyllä muuten alkaa täyttä kevättä olemaan. Pihapiirissä linnut pesänrakennuspuuhissa ja epäilempä että ainakin varpuset ovat jo saattaneet yhteen pöntöistä munia? Aika näyttää. Hanhet kurjet ja joutsenet pitävät aika mekkalaa joella ja pelloilla, varsinkin myöhään illalla ja tuntuu net laulalavan aamusellakin.

  Tämmöstä tälläkertaa porista.

  VastaaPoista
 3. Vävypoika Sami se aloitti nettisivujen uusimisen, johon lupaa Ukalta ei kahta kertaa pyytää tarvinnut. Ulkoasu on uusiutumassa ja valikot selkeytymässä ja näyttää Ukankin silmin katsottuna syntyvän tosi hyvää jälkeä. Eli kyse on naruska.com -kotisivuistamme, kun sitä Matti kyselit.

  Ukka

  VastaaPoista
 4. Jos vielä on kesken se uusiminen, ehdota Samille, että konsultoi osoitetta www.annanpura.fi josta neuvotaan ammattimaisesti, miten sivut toteutetaan mahdollisimman esteettömiksi myös esim. Näkövammaisen Käyttäjän kannalta ja se kannattaa tehdä nyt, jotta ei tulisi mahdollisia lisäkustannuksia myöhemmin, kun huomataan, ettei joku yksityiskohta toimikaan ja muutoinkin, kun sen tekee jo tässä vaiheessa, kaikki pääsevät helpommalla, kun hommat pelaavat. Ja mitä Talveen tulee, onhan sitä täällä vielä, mutta siitä huolimatta, menee jo Ounasvaaran Hiihtokeskus tältä kaudelta kiinni huomenna kello 17.00, joka varmasti harmittaa jopa osaa Henkilöstöstään, kun olisi vielä hienot laskettelusäätkin, mutta kun Ylemmät Pomot, päättävät aikatauluista hyvissäajoin, on niitä vain ikävä kyllä noudatettava! Pääsempä näillänäkymin Kiilopään www.kiilopaa.fi Hotellin huoneiden remonttiin liittyvälle Talkootyöjaksolle tässä kuunvaihteessa pariksi viikoksi ja ehkä kesä, loka ja -marraskuussakin sama juttu, eli teet, mitä pyydetään ja sisältyypä täysi ylöspito, eli kaikki ruoat, päivittäinen sauna, josta kolmena päivänä viikossa vielä kolme eri saunavaihtoehtoa, joista mm savusauna, eli mitäs, jos sinäkin Ukka, laittaisit sinne uudelle sivulle linkin "töihin meille," niin jopa rupeaisi Porukkaa heruamaan Talkootöihin Teillekin aina tarpeenne mukaan, aina Erityisryhmistä Tavallisiin Tallaajiin. Unohtuipa edellisessä, eli Pääsiäisen Jatkoja Naruskallekin!

  VastaaPoista