torstai 20. huhtikuuta 2017

Jokapaikan Reetta kävi kylässä.

Meilloli pitkäperjantaina mukava vieras täälä Tukikohasa. Jokapaikan Reetta oli saanu jostain vihijeen tulla Naruskan kairaan kattelemaan elämää mettässä. Ja soitti Ukalle parija päivää ennen ja tuli kans, ninko lupas.

Nysse Reetan reisu tullee ratijosta tulevana lauvantaina puolempäivänjäläkiin. Tuosson Reetan asiajasta tekemä puhvijuttu Yleareenasta. Linkin kautti voi juttuva kuunnela lauvantaista lähtiin, eli klikkaseppas Jokapaikan Reetta -juttu .

Siinähämmyö "luonnollapset" Reetta ja Ukka posseerattaan kommeesti meitin ruokasalisa...


Ratijotoimittaja ossaa tivistää ihimisen elämästä ison osan muutamala lauseela. Reetta raatautti Ukkaa ennen mikrohvoonijen esille ottova ja kyseli ninko kuulustelusa, että mitä porukkata ootta. Tuosa se olennaine on sanottu muistiinpanoloista. Lyhvestä virsi kaunis.

Lainasin Ylearreenan sivulta:

"Vaikka Ukka ja Pirjo Santala asuvat monella mittapuulla mitattuna kaukana ihmisvilinästä ja melskeestä, ei heillä tule Sallan Naruskassa juuri koskaan hiljaista tai yksinäistä, sillä he pyörittävät entisen kyläkoulun tiloissa retkeilymajaa. Ukka on eläköitynyt entinen poliisi ja Pirjo työskentelee edelleen myös tekstiilityönopettajana Sallan kansalaisopistossa. 80-luvun alussa Helsingistä Sallaan muuttaneen pariskunnan liikenevä aika menee hiljaisuutta ja rauhaa etsivien matkailijoiden kanssa touhutessa. Retkeilymajayritys on heille elämäntapa. Reetta Arvila on tällä kertaa Naruskassa tutustumassa matkailuyrittäjien arkeen".

Tukikohasta ihammielenkiinnola tähän.

2 kommenttia:

 1. Iltaa. Koitappa nyt olla Ukka telomatta itteäs siellä ettei käy hassusti.
  laitoimpa tuon radiokuuntelun muistutukselle niin tulee varmasti kuultua täälläkin.

  Soppiiko Ukka udella mistä päin tuntsaa on otettu kuva missä rihla? Kahlailee kivikkoisella rannalla? (Kuva joka on linkissä tuntsan kohdalla)

  Heinäkuussa olisi tarkoitus teilleppäin näillänäkymin suunnata joten tapaamme siis silloin taas.

  VastaaPoista
 2. Ihana juttu tuli juuri radiosta:-) Kevään odotusta ja lumien sulamista sinne lumiseen maisemaan sekä paljon vierailijoita <3
  Terveiset Heinolasta pohjoseen, jakselkaa :-))

  VastaaPoista