perjantai 28. huhtikuuta 2017

Postilaatikkopäivitys.

Viimesijä nimemmuutokseelliittyviä juttuja oli vaihtaa postilaatikole nimikyltti. Ja pittää sinä olla kiinni myös kyltti, että lapsellapset löytää perile, jos net on laatikole löytänneet.

Näisä postiosotteisa saa nykyvään ollä täälä maaseuvula tarkempana kui enne. Posti-Jussi ties satavarmasti, mikkä kaikki postilähetyksekkuuluu Tukikohtaan tuuva. Nykyvään postit lajitellaajjossain Kemijärvelä, mistä lyyvään savukoskelaisele jakajatätile laatikko pirssiin. Täti heittää laatikostaa postit, jokkon merkattu Naruskantie 147 osotteela. Pitkilä lenkeilä net postijjakajat ei kuulema ehi paljoo tarkkaileen, mitä mihinki lootaan jää.

Kaikki muuttuu. Postimmainoksesa kaupattiin kuiten postinkantajata vaikka kävelyttään pyörätoolilaisija, kuvvaan tuntipalakkoloista sovitaa. Kaikkeese liikelaitostumine ja yletövvoitontavottelu tiettää. Keskittysvävvaan jakaan postija, oon sitä mieltä. Ontäälä työttömijä muihihommiin tyrkylä.


Ei ole tullukkysyttyvä tältä uuvelta tätiltä, vieläkö kirje lähtee täältä mettästä maalimale, jos tuorrukkasen kääntellee tieleppäin. Posti-Jussi löi aina hanskannähessään liinakkiinni ja kirje lähti taipaleele.

Tukikohasta postija oottelemissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Posti kulkee ja kusti polkee, leikkaa ruohot, työntelee pyörätuolia, leikkii lasten kanssa..... kaikkea muuta kohtapuoliin varmaan paitsi tuo sitä postia!!
    Eikä mene kauan kun tulee puhelin jolla voi paistaa vaikka kanamunia muttei soittaa;DD

    VastaaPoista