sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Kolmen keklun timpermanni.

Puukko viikossa syntyy Tuoremaassa, jos kunto Vasaralla tällaisena kesään kestää. Hiontapöly tekee Artolle toistuvasti tepposiaan varsinkin, kun kylmemmillä ilmoilla ei voi mennä ulos hiontoja tekemään.

Tuppien ja puukkojen laadusta ei mestari tingi. Hyvä tulee vaikka hitaamminkin ja tärkeintä on, että hyvä olla pitää. Siinäpä mallia taas kerran, miten puu, metalli ja nahka mestarin käsissä taipuu. Taideluomaa, sanottaisiin Haukiputaan suunnalla.
Tukikohasta postipakettia pakkailemisiin tähän.

4 kommenttia:

 1. Ensikertaa koskaan, kun tänään, olin kirjoittanut osoitteeksi naruskantukikohta.blogspot.com ilmoitettiin, ettei tämä Blogi, käytä Bloggeria, eikä näin, ole tarkistettu haittaohjelmilta ja -Viruksilta ja olipa sitten vaihtoethoina kyllä, tai ei, eli kyllä, tarkoitti, että haluaa kuitenkin avata Blogin, jonka tein ja sitten, oli kaikki kuten ennenkin. Toivottavasti, saatte ne sähköt kuriin ja pitää niin kuunnella se Reetan Radio-ohjelma, kuin mennä uusittuja Nettisivujakin vilkaisemaan ja -kommentoimaan, kunhan ehtii.

  VastaaPoista
 2. Voit Matti jatkossa kirjoittaa suoran osoitteen www.naruskantukikohta.com lähtölinkiksi blogiin. Retkeilymajan kotisivujen suora osoite on www.naruska.com ...
  Siihen Reetan juttuun menee suora linkki Areenaan siellä tekstissä. Laitan sen tähänkin vielä sinulle: http://areena.yle.fi/1-4067266

  Ukka

  VastaaPoista
 3. Vasaran kanssa sovittiin, että minä teen puukahvojen pintakäsittelyn omin menetelmin, eli käsittely useaan kertaan koivuparafiininöljyllä, Vasara hyväksyi suunnitelman ja lopputulos kolmeen kertaan käsiteltynä joka puukon osalta on hieno. Kahvapuu, erityisesi raita, suorastaan leimahti komeaksi käsittelyn jälkeen.

  VastaaPoista