maanantai 17. huhtikuuta 2017

Pääsiäisilmeitä 2017.

Pari asiaa ilmeistä. Ensimmäinen koskee naruska.com -nettisivustomme ilmettä, joka pyhien aikana pyörähti vävypoika Samin suunnittelemana uusille urille. Voitte käydä sivustoa vilkaisemassa ja kommentoidakin sitä. Ja olisimme tietenkin kiitollisia vihjeistä ja toivomuksista, joita sivuston suhteen mieleen tulee. Toivomusluita voi heitellä ja niitä pyritään myös toteuttamaan.

Toinen asia ilmeistä koskee kasvojen ilmeitä, joita pyhiltä on kameroille tarttunut. Pääasiassa ilmeet ovat olleet hymyvoittoisia niin Tukikohan vieraiden kuin omankin väen naamatauluilla...

Ketturepolaisen toisen pääsiäispäivän aamuvarhaisen ilme on hiukan tutkiva, kun se etsiskeli syötävää kuukkelien ruokintapaikalta. Täytynee muutella riistakameran kuvausherkkyyttä, että saadaan kuviin enemmän kuin puolet tästä hyväkuntoisen näköisestä vieraasta.


Tukikohasta yöpakkasen lauhtumista odottelemisisiin tähän.

4 kommenttia:

 1. Moro Oulusta. Paljon entistä hienompi sivusto, riittävä informaatio. Yksi kommentti: Kuvagalleria kuvat pitää avata kuva kuvalta. Parempi olisi, jos voisi siirtyä kuvasta seuraavaan klikkaamalla, tai tabletissa "pyyhkäisemällä". Kuvagallerian kuvia voitte sitten vaihdella, tai laittaa uusia kuvia.
  Terv: HKj

  VastaaPoista
 2. Moro Haukiputtaale ja hyvät pyhhäinloput...

  Välitän tiedot Samille. Muutoksiin lähdettiin siitä syystä, että vanha sivusto ei kaikilta osiltaan näkynyt asianmukaisesti puhelinten ja tablettien näytöillä. Ja nehän ovat, kuten tiedetään, eivät ainakaan vähenemään päin. Vanhoja tekstejä käytellään soveltuvin osin, mutta perussivuja on lyhennetty, niin ei kukaan pitkästy pikaselailuun. Syvemmälle pääsee alavalikoilla, jos Naruska alkaa kiinnostamaan.

  Kuvien teknistä toteutusta Sami jo pohti monelta kannalta. Voi olla, että ne saadaan pyörimään haluamallasi tavalla, mutta varma en ole. Palautteesi lähti paavolandiaan Samille...

  Ukka

  VastaaPoista
 3. Hannun kommenttiin yhdyn noista kuvista täysin. Piti siitä jo itsekin viestiä laitella aiemmin mutta kun on sama pää kesät talvet niin ei kaikkia muista. Toivotaan että Sami saa kuvat pyörimään haluamallamme tavalla.

  Valikkoja avatessa voisi myös ruudulle lävähtää jokin houkutteleva kuva aina aiheeseen liittyen niin voisi tuota matkailuväkeä alkaa teitin tienoot enempi kiinnostammaan.

  Sitten viälä yksi juttu josta jo vuosia sitten kyselin, niin jonkin näköinen kartta tukikohdan ympäristöstä matkoineen olisi kanssa loisto juttu. Esim tukikohta-karhutunturi km
  tukikohta-kallela km
  tukikohta-naruskan tammi km
  tukikohta-sorsatunturi km
  tukikohta-tuntsa km
  tukikohta-savukoski km
  esimerkiksi tolla akselilla kun olisi jokin pieni kartta niin selventäisi matkailijoiden näkemyksiä alueesta.
  Itseltäkin kun noita välimatkoja on moni kysellyt.

  Tämmöttiä terveisiä täältäpäin.

  VastaaPoista