lauantai 22. huhtikuuta 2017

Repolainen näimmä asettunu taloks.

Son tuo iso komija repolainen ottannu selekeesti tavakseen kiertää haukuttamassa meijän Rihlakoiraa aamuyön tuntijen aikana. Ja ompa sitä nähty täsä jo illansuusakin.

Tullee pijettyvä tuota telehvoonija vanahasta muistista yöpöyvälä aina nukkuisa. Enkä saa siitä semmosta värinäilimotusta sähköpostiviestistä kytkettyvä pois, jotenka joskus siihen hurahukseen herrää, jos se sattuu kuorsausvetojevvälliin. Viimoyönäki tuli neljä hurahusta.

Repolaisella on mitä ilimeisemmin näläkä. Ja saattaahase kait kiimasa olla koirastaki kiinnostunnu, tiijähäntä. Rihla kuiten alottaa haukkumisesa aina sammoihin aikoihikkun viestijä pukkaa. Viimeyön kuvviin repolainen on päässy koko kommeuvessaan...Nuot riistakameran kellonaijjat on sekasi kun seinäkello. Setaas johtuu siitä, ettenoo käynny kääntelemäsä kellova oikijaan aikaan, kunon jokapäivä ollu nuot sähköt poikki nelisentuntija tämän surullisenkuuluisan sähkönsiirtotoimittajan hommijen takija. Täytyy käyvä rukkaamasa kello nyt, jos niijen urkko on valamis. Vaikkei siltä ihannäyttänny pensareisula tännään.

Tuo repolaine ovvähän hankalasa välisä nyt. Mullon tievosa muutamaki mettämies, jokka losauttas sen enstilasa päiviltä pois. Ei vähiten oma poika.

Pittää miettijä. Tukikohasta tähä.

3 kommenttia:

 1. Ompahan kunnon piikki tuolla blogisivustolla kävijöiden määrässä. hienoa olisi, jos tuo poikisi teille uusia asiakkaita.

  VastaaPoista
 2. Alun kolmattatuhatta käyntiä kulumassa olevan vuorokauden aikana. Normimäärä päivää kohden nykyään 500-800 kävijää. Radiojuttu ja sen perään kerrottu blogin osoite on kuulunut ilmeisen monelle korvaparille, koska lähetyksen jälkeen ensimäisen tunnin aikana tuli tuhatkunta käyntiä lyhyessä ajassa.

  Reetta oli Tukikohdassa pitkäperjantaina paikalla olleiden mielestä koonnut ihan kuunneltavan jutun, mistä ei puhutuista asioista juurikaan julkistamatta jäänyt olennaista siitä, mitä mikkiin lausuttiin. Alansa ammattilainen isolla aalla.

  Toivotaan, että Naruskalle löytää muutama uusikin kävijä, koska tänne luonnonrauhaan mahtuu kyllä...

  Ukka

  VastaaPoista
 3. Ei saa repolaista manan majoille lasettaa...ensi opettaa käymään syömässä ja siitä saa haulia, huonompi tyyli, nyyyh!! Sääästä repolainen!!! Barrikaadeille!! ( ;DD )

  VastaaPoista