perjantai 14. huhtikuuta 2017

Mämmille perso repolainen.

Mitäpä se Ketturepolainen muutakaanTukikohasta näin Pääsiäisen pyhinä odottelisi eväspaikalta löytyvän kuin mämmiä. Vielä oli tyytyminen kuitenkin kuukkelien puuronloppuihin. Ja mämmistähän kuulostaa olevan pula Suomessa, mutta ihmekkös tuo, jos sitä kaikki lappaa naamaansa samaa tahtia kuin joku Mietaa. Minun annokseni saattaa joutaa vaikka ketuille...


Pimiän ajan kulukijahan se on Repolainen. Riistakameran se tietenkin saa liikkeillään laukeamaan ja näppäämään itsestään tunnistettavan kuvan jollain mustasalamalla, josta tämän kirjoittaja ei sen enempää sitten tiedäkään.

Tukikohasta pikkupakkasesta ja purevasta vinkasta tähän.

2 kommenttia:

  1. Kuivaliha tuli perille ja maistui hyvin, jaoin naapurin kanssa ja kumpikin kiittää Ukkaa!! Erikoinen makuelämys, kiitos siitä!

    VastaaPoista
  2. Eipä kestä kiitellä. Hyvä, että maistuu. Savukoskella on parasta aikaa menossa kuivalihamarkkinat, mistä sitä lähtee varmasti mukaan paljonlaisesti.

    Kuivalihaan tule joillekin himo vähän niinkuin Mietaalle mämmiin. Kuivaliha on riittoisa eväs suolatasapainon säilyttämiseen vaikkapa ulkoillessa. Verenpainepotilaille se on liikaa nautittuna epäterveellistä.

    Ukka

    VastaaPoista