torstai 6. huhtikuuta 2017

Takaiskuventtilin remontti näyttäis onnistunneen.

Käväsin sitten nielemässä kontrolliletkun Rovaniemelä. Tähystystohtori oli se sama mukava hemmo, jonka vastaanotoilla aikanaan sovittiin, että leikkaus tehhään. Ja tämä sama mies oli tullu operattijossa avusteleen, kun oli ollu haittana net Ukan maharasvat sielä leikkuualuveella.

Nyt tähystys suju yhtähyvin kunsillon ennelleikkuuta. Ja tohtori näppäs kaupantekijäisiks vielä sen kelijakijanäytteenki jostaki ohutsuolestapäin samontein, vaikka verikokhet jo näyttit miinusta.

Opperaatijon jäläkiin tohtori näytti parit hyvät valokuvat ruokatorvesta ja uuvesta lukosta. Hauskannäkönen se jonkummielestä voi olla tulehuksista vappaa uus takalukko. Ja se joku on ainaki Ukka.

En älynny pyytää niitä kuvija lähettään mulle, mutta tännään väyrysyön yli nukuttuvain tilasin net sähköpostipyynöllä. Ei tulluvvielä vastausta misään muovosa.

Löysään vattaanki sain tohtorilta muutamat uuvet ohojeet, joita aletaan kokkeileen lähisinä aikona, kuhan täsä pääsee aijjankansa apteekisa käväseen. Nytei ole joutannu, kun pittää huoltaa nuo Korvatunturivvallottajat. Net on turvasa Tukikohasa ja joulupukinkoto ovvallotettu, mutta herra ei ollu sielä kotona...

Tukikohasta paranemmaan päin tähä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti