tiistai 5. heinäkuuta 2016

Ensimmeni sähköt. Sittemmeni vesi. Ja kohta tieten loputki.

Tunteroisen ja toistaki olivassähköt poikki Naruskala. Mummelillaki oli melekeen tullu löysät houssuun, kunoli salama paukauttannu ihallikellä. Hyvä kuiten, ettei Tukikohan kattoantenneihi.

Tulit net sähköt takas ja laiton saunampäälle. Sinnekko mentiin, nin ei tarvinnukkaa käyvä suihkusa ennen saunaa. Eikä vieläkää.

Syykisselevis, kun Ukka kilhautti Linko-Jarkole, jollon vastuut meijän vesossuuskunnan pumppuasemasta. Jarkko oli Moilaskyläsä, misä se pumppuasema sijjaittee. Ja sieloli riehunnu ei tälläkertaa pyssymies, vaarrompi. Soli niitä ukkosrompija se. Ja Jarkko laitto raivauskuvakki, kussiellon puuta kaatunnu pitkijjapoiki sähkölinjoile ja tiele.Tukikohasta seuraavaa pätkäsyvä oottelemissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Onnittelen, sillä meilläkin meni täältä Kolpeneen Linna-Yhtiöstä Rovaniemellä tiistaina ilmastointi sököksi koko talosta ukkosen takia, eli keskiviikkoaamuna, Lapset puhelivat pihalla, että tuuletin on rikki, mutta luulin, että tarkoittavat liesituuletinta ja sanoin, että pitääpä kokeilla omaansakin. Eräs Äiti kuitenkin tarkensi, että vielä mitä, kun koko taloyhtiön ilmastointi, on sökönä, josta oli ilmoitettu jo Isännöintitoimistoon ja -Huoltofirmaan ja Naapurit, jotka eivät vielä moisesta tienneet, totesivat, että ilmankos, on ilma niin tunkkainen asunnossa ja eräs varoitti, että jos saunon illalla, voi olla hieman tukalat löylyt, vaan en tuntenut mitään erityistä tukaluutta ja nyt, on ilmastointi kunnossa, ilma taas parempi ja humisee käytävässä. Herää vain kysymys, että voiko muka olla vielä avokaapeleita alueella vain 5 kilometrin päässä Keskustasta, joten pitääpä ottaa siitä selvää esim. Rovaniemen Verkko ja -Sähköltä. Muutoinkin, taitaa sekoittaa postinjakelua Rovaniemellä tämä lentokenttäremontti, joka päättyy 1.8.

    VastaaPoista