tiistai 5. marraskuuta 2013

Tuulimittari tullissa.

Oottelevan aika ei tule pitkäksi sääasemarojektissa. Näppärästi sai Ukka tännään muutaman tunnin kulahtamaan Tukikohan vinttikerroksessa. Tekkee ihan hyvvää kiipeillä tikkaita pitkin eeskahtaalle ja taiteilla kaikemmaaliman työkaluja sinne ja tänne. Ja miten se aina voiki olla niimpäin, että siellä ylläällä huomaa tarttevasa jottain työkaluva, joka on tieten allaalla.

Yläpohjassa on tillaa vaika muille jakkaa. Sinne sais ihan hyviä huoneita, jos joku halvais kolomikerroksisen talon. Ukka ei halva. Seuraava omistaja saa tehä, mitä mielii.

Näplin muutaman kuvat hommain lomassa. Jos joku näistä ymmärtää, niin vallassaan. Tuulimittarin tolopasta pitäis valamiina tulla meleko heleppohuoltonen, ku sen saa kaajettuva iliman miesvoimija tarpeen tullen.

Posti kiikutti jo Suomen Tullista kirjelmän, että kunnolliset tullimiehet ovat rahhaa vailla amerikantuliaiaista. Onneks maksut sai maksettuva netisä ja heleposti saiki. Vajjaat kolomekymmpijä lissää.

Mittatappijoita tuli työsuorituksellopuks, kun nykyset muovikahvaset tikkisahat pitäs koittaa tuuva katolta alas kainalosa. Ukka tieten laiskuuttaan nakkas ilimateitä pitkin. Sillon saa pijellä molemmin käsin tikkaista kiinne, kun kiipeilee ales. Nyt täytyy kirjottaa joulupukille, että tois uuven sahan, kummeni entunen niin pahasti palasiks.


Tukikohasta Posti-Jussia päivystelemisiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti