tiistai 16. huhtikuuta 2013

Postilaatikollinen ruuttia.

Käväsin hakasemassa kirkolta muutamasta postilaatikosta helevetimmoisen säkillisen isompaa ja pienempää ruuttaa. Isolla ja pienellä piikillä. Ja aanelosevverran selekokielistä elikkolekurin ohjetta.

Siinon peevitamiinit ja selleenit valamiiks laitettuna muovisäkkiin nin, ettei tartte kun ruotasta Täplää sarvista kiinne ja piikkiä nahkaan. Sitten tarttis vielä saaha se syöskenteleen pötsilääkettä. Parit lusikalliset puoltoistaviikkoo joka päivälle.

Taitas tarvita pijellä riisipalaverit paikallisten poromiesten keralla, ettei savotassa tule ittelle härjänsarvesta, ku oppimattomat alakaa rokotteleen. Ja niitä piikkijä pitäs ruikkia kuutena perättäisenä päivänä. Saattaa tuo hyväoppinen porotus alakaa laittaan hanttiin, jos sille alakaa kipiää käymään nää kuurit.

On tuo pihakin niin saakelin kaljamalla, että mahtaa siinä muutamaki liklaksarja taas olla tievossa, ennenkö nuo ruutat on porotuksen nahan alle sujauteltu.

Sattus vaan vilimiryhmää kohille, nin saatas varmaan viikon paraat piilokameravilimit kaikkien naurettavaks. Tarttee varmaan ittelle uusituttaa nuo selekäreseptit noin niinko varoiksi.


Tukikohasta tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti