sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kala löysässä Naruskajoen pilkkijöille.

Muutaman päivän plussakelit ovat tehneet eetvarttia kalansyönnille. Harjukset, taimenet ja siiat ovat selkeästi heränneet talvihorroksestaan, kun jokeen on alkanut virtaamaan sulamisvesiä.

Kallelassa aikaansa viime päivinä viettäneet lomailijat ovat saaneet lähimmistä suvannoista syömäkalaa kertomansa mukaan yllin kyllin. Muutama sellainenkin paikka koskien alta on onnistuttu löytämään, ettei kairan varsi ole riittänyt jään läpi. Se ei ole yllätys, kun muistelee alkutalven ihistyskuvia Kallelan saunarannasta.

Ukka kävi tänään  hieman suuntailemassa Kallelan televisioantennia, jota pudonneet kattolumet ilmeisesti ovat käännäyttäneet. Harava osoitti liikaa itään, joten ei ihme, ettei televisiokanavia meinannut löytyä.

Jäätie kesti vielä hyvin ajaa Naruskajoen yli. Tieura rannoilla on kuitenkin pehmenemään päin, joten ainakin normiautolla kannattaa jatkossa turvautua Siekakönkään siltaan. Sieltä kautta Ukkakin tänään kierteli takaisin Tukikohtaan. Sillalla Siekakönkään kevät näytti alla olevien kuvien mukaiselta.Tukikohasta kärpäsentoukkien ostelemisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti