tiistai 5. helmikuuta 2013

Kauppamies liikkeellä.

Kun on kauppiaan sukua, niin aina välillä pitää yrittää tehdä kauppaa. Se joskus kannattaa paremmin ja joskus vielä paremmin. Tästä esipuheesta seuraa nyt kaupallinen tiedote, joten jos ei kiinnosta tulla lomailemaan Naruskalle, niin lopeta lukeminen tähän.

Jos päätit jatkaa, niin alla olevaa linkkiä näppäsemällä pääset Tori.fi sivuton ihmeelliseen maailmaan. Siellä ei Kallelaa olekaan mainostettu sitten kuin viimeksi. Alkoi muuten heti kauppa käymään, kun ilmoituksen sinne vaivauduin tärhäyttämään.

KALLELAAN LOMAILEMAAN

Jos innostuit asiasta, niin sähköposti on paras ja varmin tae siitä, että varaustilanne selviää ja varaukset siirtyvät Kallelan nettivarauskirjaan, jota Mummeli ansiokkaasti hoitaa. Meillä on nykyään privaatit sähköpostiosoitteet kotisivumme osoitteessa, eli sähköpostiin kun laittaa meidän jomman kumman nimen ja @merkin perään naruska.com niin alkavat postilaatikot kolisemaan.

Emme kauppaa lunta, koska sitä on kaikkialla. On sitä täälläkin mittarissa nyt 76 senttiä, eli riittävästi. Luonnonrauhasta voi aina muistuttaa. Se ei täältä lopu. Eivätkä Kallelasta takkapuut ja saunapuut, jos siellä haluaa tunnelmoida. Ja muuta tekemistä voi keksiä siellä paikan päällä.

Me ollaan Mummelin kanssa sen verran pitkään nyt katteltu toistemme pärstiä enimmäkseen kahelleen, että välillä jo haastelisi ihan uusia tarinoita vanhojen tai uusien tuttavuuksien kera.

Mummeli kiekaisi kalenteriltaan tähän loppuun, että esimerkiksi viikko 9 on peruutuksen vuoksi vapaana. Sehän taitaa olla hiihtolomaviikko jossain etelämmässä. Samoin on vapaana viikko 11.
Tukikohasta varauskirja levällään tilauksia oottelemisiin tähän.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti