perjantai 9. maaliskuuta 2012

Munanjuhla Kallelassa Naruskalla...

Eihän se ole tosikaan, että Kallelan mökki kutvottaa tyhjänä tämän kevään suuren munan juhlan, eli Pääsiäisen ajan! Kalenteri on tyhjillään vielä kiirastorstaista toiseen pääsiäispäivään asti, eli neljä vuorokautta. Jos se rahasta on kiinni, niin pudotetaan vakihintaa vielä normaalistakin halvasta hinnasta alaspäin sen verran, että joku alkaa kutiamaan asialle. Tasaraha 200 €uroa.

Huhtikuun alku on täällä Naruskalla satavarmaa loma-aikaa. Pilkkikelit ja hiihtokelit ovat parhaimmillaan ja pakkaset ohi. Aurinko jos sattuu paistamaan, niin Naruskan solariumissa jokijäällä saa semmosen rusketuksen neljässä päivässä, että alta pois.

Tämä on tästä asiasta se viimeinen kuulutus.


Tukikohasta huuli pyöreänä tähän.

2 kommenttia:

  1. Kallelan Pääsiäinen sujuu savolaiskomennossa. Retkeilymajan peltikaton alla saattaa olla muutama rautasänky vapaana, jos joku vielä näille keväthangille innostuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tullaan kuhan ehitään. Sattu piäsiäesen alle tuo puijjon tornin rasvanippojen voeteluhuki ja pittäähän se muistoo tehhä. Muuten suattaa muapallon pyörimisliike vuarantua, oha se sentään mualiman napa...tuo meejän torni. Kallelassaha myö otetaan tila haltuun, vuan muuhu operatiivisseen toemintaan suap tukikohasta antoo tuljkomentoja..

      Poista