keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Varmuuven vuoks tuostakin kuva. (2353)

Mitäs tulit siepposiepponen siihen kameranetteen sipijäs räpyttelleen... Tukikohan pihapiirin valavontakamera on muutamana päivänä otellu koekuvvaa pihapiiristä. Hyvin se kulukijat poimmii pihalta. Tullee kuvat nin autojen kuskeista kuimmatkustajistaki. Niija tieten rekisterikilivet.

Ei ole aina varmaa, jos kameroita mekapikseleillä vertaillaan, ettämikä hyvä on ja mikä parempi. Tämon kaks vaivasta mekapikselijä oleva turvakamera, jonka kuvallaatu näyttäis olevan ihan laatussaa.

Son tuommone strutsimmunnaa hiukka pienempi pyörijä molo. Kirjosieppo tieten arveli, että siinon hällä pönttö kesäks, mutta eipä oukkaan.


Tämon semmosta mallija kamera, että sevvoi viiijä vaika mihin mettään omineen kuvvaamaan vaikka semmosta mökkijä, misä ei ole valtakunnan sähkövä. Lisälaitteeks on saatavisa pikkunen aurinkokenno, jolla se toimii omineen. Meitin kartanoilla kytkemmä net tieten valtakunnan sähköverkkoon, nin ei ainskaan akku lopahtele. Kuuvela eerolla se hoitellee lähetyksesä netin kautti. Kännykälä ohjaillaan ja sähköpostiin tullee otetut otokset ja voi sillä suoralla viteolähetykselä ilimotela kaijuttimenkautti epämääräsele kulukijalle, että mitäpä sielä puuhailet...

Tukikohasta tilannekuvija kerräilemissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Kohtalaisen tarkkaa kuvvaa tulloo mainitsemallasi pömpelillä. Monikaan turvakamera ei vielä tänäpäivänäkään näytä noin selekeetä kuvvaa monessaka paikasa. Josei tuosta kuvasta tuttua naamaa tunnista, ni voinen suositella pientä laivamatkaa Helesinkistä eteläänpäin, ja siellä silimäoperaatioon.

    Eipä Porista kummempia.

    VastaaPoista