perjantai 22. toukokuuta 2020

Turvakameramiettehijä. (2354)

Täson vuosiinsaatosa tullu värkättyvä jonkuvverra erilaisten kameroijen kansa. Osa kokemuksista liittyy sääasijoihin ja osa valavontahommiin, eikä sovi unehuttaa erilaisija maisemakuvija eri tarkotuksiin, nettikuvviin lähinä.

Kertoilin jokupäivä sitte Reolink -merkkisestä kamerasta, jokonuus tuttavuus. Vanhoja tuttuja merkkejä käytösä olevisa kameroisa on Logitech, Vivotek, Burrel ja Hikvision ainaski. Jaa, on vielä Ubiquiti, joka valavoo vesilämpöjä. Aikas monta merkkijä siis. Ja enimmäksee värikkäitä asennuskokemuksija ja ongelmija enempi ja vähempi. Ja melekeen aina enempi.

Enole minkäävvirman palaveluksesa, eikä esimerkiks viimesen kameran Reolinkin toimittaja ole meikäläisen kumppani misäänmuovosa. Aattelin kuiten kehuva hiukka sekä virmaa että sen toimittamija kameroita. Merkkiinkun olimpäätynny, niin tilasin tiistaina täläviikola ittelleni ja Kallele samallaiset Reolinkit. Tilavahti ilimotti tillauspäivänä tunnimpäästä nettisostoksesta, että tavarat ollähtenny.

Keskiviikkona käväsin puukkomestarin kauppaostoksila ja omilaki. Kirkolla ollesa tuli ilimotus, että Simpsetistä, meijän postista saa hakija Tilavahin lähetykset, kaks kamerata. Aikas sujuvaa meininkijä.

Kunolin jo aijemmin asentannu puhelimmeen ensmääsen Reolinkin, sen kirjosieppokuvvaajan, nin totesin heleposti sen, että vähävaivasin kameran asennus ikuna. Ainut söhläri asennuksesa oli Telija, eikä ensmäänenkerta. Sieloli Rovaniemelä aktivoitu eri kortti, mikä annettiimmukkaan. Se asija piti jonotela ensiks, että pääs uutukaista ies asentaan. Se miinusaika jos jätetäämpois, nin loput meni ninko vettävaan.

Enasennuskamera oottellee siirtova mökkivalavojaks, son pyörinny kojeaikasa Tukikohasa erehtymäti. Kasperinkans aloma toisaehtoola asennela näistä viimosista ostoksista sitä, joka jää Tukikohtaan. Sehän piti tieten alottaa ohjekirjoja lukemati, ninko Santalaisila tapanasa on. Jonkummiinnuutin se alotus meinas takuta, mutta onkelmat ratkes ja asija alako sujjuun, kullaiton sinne uutukaisseen muistikortin paikalleen. Mummelilta lainasin...sen kamerasta. Sittellähti pelittään.


Nysseon asemissasa tuosa pääovevvieresä katoksen suojisa. Kuvvaussuunta on pihhaampäin. Ja kuvallaatu on viijen mekapikselin kameraks hyvällaatusta kummikä. Ja ollaan hiukka perehyttyjjo viteokuvapätkijenkillaatuun, eikä ole moitteensijjaa. Kaikki asijaan täälä yhtään perehtynneet on sitämieltä, että 129 €urova maksava kamera antaa rahale vastinetta. Päivvaston kun monet tavarat nuilahinnoila.

Kahevvuojen takkuu on tuommosele riittävä. Tuosa alla on kuvvaa uutukaisellähettämänä...


Pimijäkuvvausominaisuuvet tutkima sattunneesta syystä muutamankuukauvvempäästä. Vastavalokuvvaus päin yöaurinkova ojjo testattu, jase toimii helekutihhyvin. Wifiyhteyspurkki on oventakana parimmetrimpääsä kamerasta, jotenka yhteysongelmija ei essiiny. Ja satamekanen valokuitu takkaa pyörimisnoppeuvet ja lähetykset.

Tukikohasta huomena Tapijonkyllään remppatalokoisiin lähtemissiin tähä. Ja menomatkala Leksus maalamosta hakemissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti