keskiviikko 27. toukokuuta 2020

Mistä se tietää reseptiuusinnatki. (2356)

Muistattako työ sen säätikun? Ei tule sitä nin tiuhaavvilikuiltua, kunon nuita kaikemmaaliman tietokonesäähärpäkkeitä täsä Tukikohasa pilivin pimmein. Eilen kuiten sattu silimään, että säätikku oli ponnahtannu ennätysasentoosa ihan ylivoimaasesti.

Olihan se eilinen kevätkesän lämpösin päivä ja ilimanpaineet korkijala, mutta Ukala tieten tuli mieleen, että mistä helevetistä se keppi tietää monivitamiinitaplettijen reseptiuusinnanki...ilimeisesti se on talon tavoile oppinnu, kunon seurannu Tukikohan elämätä ainaki viistoistavuotta.


Lämpönen ei nostele vain säätikkuja. Vesi nousee sulamisemmukana näilleppäiville hurjaa puolemmetrin vuorokausnousun tahtiin. Son kova lukema, kunei lumijen loppumista kesken ole näkösilä.

Tuosson Tennijöjoen sillalta kuva tältä aamupäivältä. Voitta vertaila veenpintaa toissapäivän kuvviin. Ei paljova metristä puutu nousu toissapäivään, josei kohta ole ylikimmetrin...Täälon tuluvallisäks ongelmija puhelinliikenteesä. Son paljastumasa vissiin joksku kaapelivijaks Siekala, jos Naruskan paikallisuutissiin uskominen on. Ja mikspä ei olis.

Karhutunturin teletoloppa on ollu nollatilasa lähiaijjat ainaki eilisestä. Puhelimet tarssaaha kuntoon, jos tänne tarvitaavvaikka mitä apuja, jos vesi jatkelee tämmöstä nousuvaan...

Rajammevartijatki kulukijessaan liputtavat keltaasella niitä reikijä, joita routasulamiset pitkimmaanteitä aiheuttellee. Syytäki on tuommoset montut merkata. Mopoautohan puttoo tuommoseen kohta kokonaan...Ja jousiremppaa on tievosa iosommilleki pirsseile.


Täälä näilleppäivii sattuu ja tapahtuu.

Tukikohasta antennitulukona pitelemissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti