torstai 19. kesäkuuta 2014

Juhannustoivotukset 2014 Naruskalta.

On luvattu raikasta juhannussäätä, jos säätieteilijöiden ennustukset paikansa pitävät. Ja todennäköisesti ne pitävät, koska tänään lämpötila ei ole kiivennyt kymmeneenkään asteeseen, vaikka aurinko pilkisti iltapäivällä, tosin vain hetken.

Huomiseksi on luvannut rännänräimettä ja hyytävää tuulta, joten Mummelin ja Ukan kesäloma alkaa kivoissa merkeissä. Uimapuvut ovat vaihtuneet pilkkihaalareiksi ja lyhyet kalsarit pisimpiin mahdollisiin.

Kahdeksan rohkean kolonna irtoaa kuitenkin Tuntsan kairaan Vanhaan Sallaan huomisaamuna. Jos kaikki hyvin menee, niin Juhannuskokko viritellään Tuntsajoen ja Vaatsimajoen risteykseen aattoiltana ennen puolta yötä.

Viettäkää tahoillanne Rauhallinen Juhannus. Jos ajatte, älkää ottako. Ja jos otatte, älkää ajako. Nostakaa Suomen lippu ja nauttikaa kesästä. Kylmästäkin.


Tukikohasta telttaelämään keskittymisiin tähän.

2 kommenttia:

  1. Hyvää Jussia täältäkin, jossapäin ainakin Kirkkonummella, satoi tiistaina lunta, joka tietysti suli nopeasti pois. Tuo robotittomuuden todistaminen, saattaisikin onnistua ns. "äänihaastetta" käyttäen, eli valitaan "hanki äänihaaste" ja se sitten tulee se todennäköisesti numerosarja, hyvin epäselvällä, englanninkielisellä äänellä ja haastavammaksi tuon tekee vielä se, että välttämättömällä puhetuella, on taipumus puhua kilpaa tuon englanninkielisen haasteen kanssa, antamalla yhtäaikaa ohjeen, että kirjoita kuulemasi sanat, mutta toisaalta, saattaa se englanninkielinen numerosarja, tulla riittävän hitaalla tempolla, että oma puhetuki, jo ehtii antaa ohjeen ennen numerosarjaa? Oli miten vain, siis hyvää juhannusta!

    VastaaPoista
  2. Moro Matti! Hienosti vastattu, joten blogiin kirjoittaminen onnistuu sinulta ihan yhtä hyvin kuin ne lukuisat sähköpostitkin, joita olet minulle lähettänyt. Ukka toivoo, että laitat jatkossa kommentteja tänne enenevässä määrin. Luulisi näkeviäkin motivoimaan kirjoittamaan tänne, kun sinäkin sokeana pystyt siihen. Ukka ei kaipaa yksinpuhelua...

    Hyvää Juhannusta sinulle, me starttaamme täältä kohti Venäjää tunnin sisällä tästä. Pilkkihaalarit päällä.

    VastaaPoista