lauantai 15. kesäkuuta 2013

Rovaniemellä maratonjuoksullaan koko suku.

Ukkaa oli pyydetty jänikseksi. Ei kiinnostanut. Lapsoset ketterät juoksivat puolimaratonin. Juoksijanlahjat ovat Isä-Matista hypänneet yhden sukupolven, eli Ukan yli. Se on ollut tiedossa, että Kasperi juoksentelee ja kuntoilee, mutta tytär Kati yllätti sitkeydellään ja päättäväisyydellään juosta tänä kesänä puolikas, jota ei harjoittelematta noin vain pysty vetäisemään..

Mukava siellä oli kannustaa kumpaakin ja viettää samalla välipäivää Naruskan normihössötyksistä, joita on tosipuheessa vireillä liian kanssa.

Saimmepa Mummelin kanssa olla lastenlastenlikkana viime yön Kasperin kämpillä. Ja tämän päivän kuljailla Rovaniemen kaupungilla. Ja päivän päätteeksi illalla kannustaa jälkipolvea juoksuradalla.

Eihän tässä vielä tiedä, vaikka vanhamieskin innostuisi pitkänmatkanjuoksusta. Ja Mummelihan on tunnetusti äitensä puolelta sprintterisukua, jolla on akkain satasen maalimanennätys voimassa käsiajanotolla. Tuloshan on sekunnin verran parempi, mitä sähkökelloa vastaan on pystytty nykyäänkään ravaamaan.

Kertokoot kuvat lisää.

Tukikohasta poutapäivää maalausurakan lopettelemiseksi oottelemisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti