lauantai 8. kesäkuuta 2013

Äite ja poika lenkillä.

Päivä temuttiin ulkosalla kesätuulessa. Ja mäkäräisten syötävänä. Piti liimailla kummivenhoihin vahvikkeita, että niillä uskaltaa painella koskikuohuissa. Liima olisi ollutkin tuhtia hengitettävää sisätiloissa, joten muutama mäkäränpurema siellä ja täällä on pienempi haitta kuin liimakänni.

Päivän päätteeksi äite ja poika päättivät lähteä lenkille. Mummeli ei liioin ole juoksulenkillä koskaan käynyt, joten ei käynyt nytkään. Hän lenkkeili Raunon Broncolla Siekakönkäällä mutkin. Kasperi meni liftillä sinne ja kipaisi paluumatkan puolenkymmentä kilometriä saunalenkkinä.

Tulevana viikonloppuna Kasperi ja Kati aikovat pinkoa Rovaniemen Santa Claus -maratoonin. Mummelin ja Ukan pitää kuulemma lähteä sinne heitä kannustamaan. Mikäpä se siinä.

Lenkillä tänään Siekakönkään vedenkorkeuden todettiin olevan kesävesikorkeudessa. Sepä ei iso ihme ole, koska taivaalta ei sadetta ole tullut pitkiin toveihin. Ja lumet alkavat olla muisto vain.Kesäkukat loistavat Naruskallakin. Hellepäivät ovat tehneet tehtävänsä aikaiselle kukkaloistolle.
Naruskan kylätie ei juoksijan vauhdista liioin pölise, koska suolaa ajettiin kuluneella viikolla lanauksen yhteydessä kuormatolkulla. Ilman pölypilviä kestää raitti ajella autollakin.

Tukikohasta tähän.

1 kommentti:

  1. Ei näytä läskit hyllyvän ja iliman vastus pieni.Kovvaa mennee.

    VastaaPoista