perjantai 7. kesäkuuta 2013

Pikikuviointi pirssin helemaan.

Mummelin Foresteri sai tänään Rovaniemen maalinhakukeikalla ja lapsenpalautusreissulla ikioman pikikuvioinnin. Kemijärven ja Vikajärven välisellä tieosuudella oli hemmot holovaamassa sulaa pikeään asfaltin lukemattomiin koloihin. Liekkö hiukan lipsahtanu pikirajat, kun olivat onnistuneet saamaan meitin puolen kaistalle oikeen lätäkkömalliin tätä mustaa kultaa.

Ukka kun oli puikoissa, niin tietenkin piti Rovaniemellä käydä tienpitäjien konttuurilla kyselemässä, kuka sotkut siivoaa. Siellä olivat pari Destian miestä hetikohta sillä mielin, että urakoitsijalle tämmöset auton putsaukset kuuluvat, eivätkä kulemma ole edes kovin harvinaisia.

Varsinainen urakoitsija kun vastaili puhelimeen jostain eteläisemmästä osasta Suomea, niin hän ei maksajasta ollut tietenkään varma ollenkaan. Aikoi selvitellä asiaa tekijöiltään ja pyysi kuvamateriaalia. Nämä alla olevat kuvat ovat hänelle menonkelkassa nyt. Ja Ukka kuuntelee. Ja Mummeli se vasta kunteleekin, hänen kun on pirssi.




Kemiassa Ukka ei kouluaikana ollu hääppönen, joten ei ole tietoa, millä aineella lähtisi putsaamaan. Rälläkällä nuo vois lähtee, kun vetelis maalikerroksen kanssa siloseksi.

Tukikohasta seinämaalaustellinkiä kohta kokoamisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti